Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Kiteboard

Like a Share pre vášho favorita! Máte poslednú možnosť ho dostať na vernisáž!

Tak. Práve sme sa na základe vašich častých otázok rozhodli, že predĺžime hlasovanie o najlepšie foto v kategórii "Fotka s najväčším počtom lajkov" až do 10. 2. 2016, aby ste ešte mohli zabojovať za svojho favorita.

Surfmagazin


Takže SHARE a LIKE, kým sa ešte dá! 😉

Naša odborná porota zložená z profesionálnych fotografov a „surferov“ už horlivo vyberá troch najlepších fotografov, ktorí budú mať svoje tri skvosty vystavené na vernisáži v bratislavskom OC Centrál 18. 2. 2016 podvečer. To znamená, že sa môžete všetci prísť zabaviť, niečo malé zajesť, hodiť očkom na naše krásne hostesky, ale hlavne sa pozrieť na tie najlepšie surfové fotky z roku 2015!

Zatiaľ vám ešte prezradíme, že na vernisáži neuvidíte len 13 fotiek, ale rovno 26 superkúskov! A ako každý rok, aj teraz zostáva Canon Fotosúťaž prepojená s portálmi biker.sk, surfmagazín.sk a časopismi Biker a Windsurfer & Kitesurfer. Takže sa môžete tešiť nielen na surfovú tematiku, ale aj na bikujúce kočky a kočičákov. 🙂

Hlasovať a Lajkovať môžete priamo na stránke Canon Fotosúťaže a pripomíname, že tí, ktorí lajkovali zodpovedne a veľa môžu vyhrať jedno z troch predplatných časopisu Windsurfer & Kitesurfer na rok 2016!

Viac info už čoskoro, takže Stay tuned!

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu