Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Quiksilver windsurf school = Skutočné windsurfingové dobrodružstvo

Každý windsurfista má svoj sen, ktorý by chcel dosiahnuť. A ak nie sen, tak minimálne windsurfingový problém, ktorý ho roky štve – či už je to vodný štart, sklz, alebo jibing...


Surfmagazin

Tiež patríte k tým, ktorí browsujú po youtube a hľadajú najlepšie triky ako zlepšiť svoju jazdu?…alebo ste skôr rojko, ktorý chce vo windsurfingu vyskúšať niečo nové, ale nikdy nenastal ten správny moment? Našťastie je tu niečo, čo dokáže váš problém vyriešiť. Profesionálna windsurfingová škola, ktorá posunie váš level vyššie, zoberie vás na rôzne spoty, dá vám naj tipy a pomôže vám dosiahnuť svoj sen.

Všetci sa zhodneme na tom, že windsurfing je technický a komplexný šport a každý tip, ktorý vám pomôže rýchlejšie dosiahnuť váš cieľ, je vítaný. Možno je iba vaša ruka príliš pomalá pri air jibe! Alebo neviete správne načasovač otočenie plachty. Všetci sme si tým prešli. Preto sa netrápte a nechajte si poradiť.

11 ročné skúsenosti

Quiksilver windsurf school je jediná profesionálna škola windsurfingu, ktorá cestuje po svete a organizuje kempy na tých najlepších windsurfingových miestach a s najlepšími podmienkami. Je to unikátny projekt, ako s windsurfingom objavovať svet. Tím skúsených jazdcov, ktorí odovzdávajú po svete svoje skúsenosti, je zložený z vášnivých windsurfistov zo Slovinska.

Škola oslavuje už 11. rok svojho pôsobenia a má svoj stály 18-členný tím lektorov – od freestylelistov cez freeride až po wave. Za ten čas ňou prešlo už viac než 3 000 šťastlivcov.

Tím lektorov je sponzorovaný ôsmimi značkami(Quiksilver and Roxy, Fanatic, ION, Shred optics, Hot Sails Maui, Insurance Company Triglav, CAAS) a za 11 rokov zorganizoval kempy na viac ako 18 rôznych windsurfingových spotoch na štyroch kontinentoch (Egypt: Dahab a El Tur; Turecko: Alacati; Grécko: Vassiliki, Lefkada a Karpathos; Talianko: Lago di Garda a Sardínia; Maroko: Essouira a Sidi Kaouki; Kanárske ostrovy: Tenerife a Fuerteventura; Chorvástko: Premantura, Bol, Pelješac a Nerezine; Brazília: Jericoacoara a Icarazinho, Vietnam: Mui Ne).

Špecialitou je spôsob ich práce – kemp má vždy dostatok účastnikov, takže môžu vytvoriť skupiny podľa úrovne. Každá skupina má vlastného inštruktora a fotografa, ktorý natáča lekcie. Vďaka príprave na suchu, tréningu na vode a následnej video analýze je progres rýchlejší. Výučba prebieha v slovinčine, chorvátčine, angličtine alebo taliančine.

Vek nie je prekážkou

Kurzy sú pre všetky vekové skupiny. Od detí (6 – 9 rokov), cez mladých (9 – 16 rokov) až po dospelých. Takisto sú pre začiatočníkov aj pokročilých, ktorí sa chcú niečo nové naučiť.

Flat, chop alebo vlny – všetko, čo len chcete

Ktoré ihrisko si vyberiete, je len na vás. V tejto sezóne máte na výber:

Sidi Kaouki v Maroku – adrenalínový wave spot pre tých, ktorí chcú pokoriť vlny a naučiť sa loop (máj)

Vassiliki, Grécko – perfektný pre rodiny, s detskými kurzami počas celého leta (jún, júl)

Karpathos, Grécko – pripravte sa na 30 uzlov (júl, september)

El Tur, Egypt – úžasný flat (august, október)

Jericoacoara a Icaraizinho, Brazília – exotická destinácia na perfektné ukončenie sezóny (november)

Ako vyzerá deň v škole?

Tajomstvo úspechu Quiksilver windsurfing school tkvie v perfektnej organizácii a profesionálnom prístupe. Vyskúšať si ju je jednoduché, stačí si kliknúť na www.quiksilverwindsurfschool.si a zapísať sa. O zvyšok sa postarajú oni. Vedia vám vybaviť aj letenky, ubytko či požičanie materiálu, ak si neprinesiete vlastný. Kemp trvá 4 až 5 dní. Okrem tréningu si užijete rannú jogu alebo nočné kino v podobe premietania windsurfingových filmov.

Päť dôvodov prečo ísť

1. Všetko zogranizujú za vás.

2. Zaručený progres. Naučíte sa veci, ktoré vám predtým nešli.

3. Stretnete super partičku rovnako naladených ľudí, ktorí milujú windsurfing.

4. Zažijete skutočný windsurfingový život a odnesiete si zážitky na celý život.

5. Ochutnáte nové kultúry a lokálne jedlá – najväčšiu gyros pitu v Grécku alebo čokoládový tagine v Maroku.

www.quiksilverwindsurfschool.si

Sledujte na youtube ich kanál = youtube.com/channel/UCp3n5whLzqCyJXpgQ1JpHow

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu