Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Novinky

S HANGAIROM na jednej vlne

Areál vodných športov WAKELAKE ZLATÉ PIESKY a akadémia akčných športov HANGAIR ťa pozývajú na druhý ročník HANGAIR GAMES. V sobotu 14. septembra sa môžeš tešiť na súťaže akčných športov jednotlivcov v kategóriách wakeboard, wakeskate, snowboard, freeski a ďalšie.

Surfmagazin


Vynikajúci jazdci
Individuálne výkony predvedú jazdci v disciplínach wakeboarding, wakeskating, snowboarding, skateboarding, freeski, bike/BMX, trampolíny, freestyle trampolíny (trampboard, trampski) a kolobežky. Wakeboardisti a wakeskateri budú jazdiť na WAKELAKE, jazdci v ostatných kategóriách sa predstavia v HANGAIRi. Preteky prebiehajú v troch kategóriách, a to muži, ženy a mládež do 15 rokov. Registrovať sa môžeš na webe https://hangair.sk/games/, samotné ťaže odštartujeme v sobotu 14.9. o 9.00 hod.

Svojou prítomnosťou podporia jazdcov viaceré mená. Na WAKELAKE môžete pogratulovať k nedávnemu úspechu šesťnásobnej majsterke sveta vo wakeskatingu, Zuzke Vráblovej.
Ukážu na aj známe osobnosti zo sveta snowboardingu. Uvidíte slovenského kráľa jibbingu, Zoltána Strcuľu, tiež juniorského vicemajstera sveta v disciplíne slopestyle, Sama Jaroša. Svoju účasť prisľúbil aj niekoľkonásobný majster Slovenska a tréner snowboardingu, Matej Matys.

Lákavé prize money
Finančná motivácia posúva výkony športovcov vyššie. Pripravené sú prize money v celkovej výške takmer 2 600 Eur. Tie si rozdelia traja najúspešnejší športovci z každej disciplíny. Víťazov potešia aj vecné ceny od partnerov súťaže.

Podujatie aj pre rodiny s deťmi
Komunita ľudí, ktorá sa združuje okolo akčnej haly HANGAIR a areálu vodných športov WAKELAKE vytvorí príjemnú divácku kulisu. Príď aj ty podporiť súťažiacich do bratislavských Vajnôr. Čakajú ťa sprievodné aktivity pre rodiny s deťmi, letná terasa, chladené drinky a vynikajúci streetfood.

Pre najmenších divákov bude pripravený skákací hrad, dospelý i deti sa môžu odfotiť vo fotokútiku a vlastnú fotografiu si odniesť domov. Na záver dňa vyhlásime a oceníme víťazov v jednotlivých kategóriách.
Unikátny priestor
Nenabral si odvahu prihlásiť sa do súťaže, no svoje akčné zručnosti plánuješ vylepšiť? HANGAIR ponúka skvelú príležitosť v podobe pravidelných kurzov pre začiatočníkov či pokročilých. Informácie o letných a zimných aktivitách hľadaj na www.hangair.sk.

Všetky bližšie informácie nájdete na webe www.hangair.sk/games/ alebo na FB na https://lnk.sk/fqRV.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu