Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Foto

Laci Kobulský v teame CrazyFly!

Šéfredaktor nášho časopisu KITESURFER Laci Kobulský podpísal zmuvu zo slovenským výrobcom kite dosiek a drakov CrazyFly. Na jeho cestách svetom bude odteraz poháňaný slovenskou vlajkou!

Surfmagazin

Team značky CrazyFly tak posílil o nášho slovenského kolegu a my obom stranám prajeme harmonické a produktívne spolužitie! Mrknite na Laciho BIO na CF WEBE.

Takto sa k tomu vyjadril Laci:

"Vždy mi bolo ľúto, keď som v radoch celosvetovo úspešnej slovenskej firmy CrazyFly nevidel žiadneho slovenského jazdca, ale bohužiaľ sa nebolo čomu diviť, nakoľko sa u nás nevyskytoval (aspoň čo je mne známe) žiadnen dostatočne skúsený kiter. O to viac si cením, že sa firma CrazyFly rozhodla podporiť moje jazdenie a pevne verím, že mi to pomôže vypracovať sa na svetovú úroveň a budem tak robiť dobré meno nielen značke CrazyFly, ale aj celému Slovensku všade tam, kde sa ukážem! V tomto čase som už mal testovať nové hračky na vode, ale bohužiaľ život je boj a svojou hlúposťou som si pred dvoma týždnami natrhol väzy v lakti, a tak som s kamošmi (dík Matej, Lenka a celá moja rodina!) aspoň trošku blbol doma na záhrade a nafotil fake kite session :) Čoskoro sa vydám za kitom na leto do Egyptu a na jeseň sa presuniem do veternej Brazílie!"
Laciho setup: Doska Pro Tour Model 139x41 Kite Tango 9m & 13m

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu