Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Články

Drž hubu!

Originálna, pestrá a bláznivá. Taká je španielska značka Callate la Boca pôvodom z baskického San Sebastian.

Samotný názov Callate la Boca, v preklade ,,drž hubu”, odráža postoj tvorcov na svet a možno aj na zákazníkov. Jednoducho keď sa ti páči tak drž hubu a nakupuj a keď nie tak … no máš smolu :)

Užívaj si život a kupuj CLB produkty na sklapni.sk

Surfmagazin

Sme to, čo jeme. Sme aj to, čo nosíme. Tak prečo na seba nedať niečo bláznivé, neokukané a unikátne? Presne to a ešte viac ponúka značka oblečenia Callate la Boca.

Pôvodom z temperamentného severu Španielska k nám prišla  po dlhých desiatich rokoch od svojho vzniku. Jej symbolmi sú prevrátené oči a pokrútený úsmev, presne tak ako sa po správnej fieste patrí. Jej predstaviteľmi sú VW Van, Pulp Fiction, Duch s pracím práškom alebo všetci superhrdinovia na jednom mieste.

Callate la Boca ponúka pánske, dámske aj detské oblečenie a doplnky. Tričká a mikiny vyrobené z vysoko kvalitných prírodných materiálov, pestré farby a jedinečné kresby pristanú každému, kto sa pri obliekaní rád vyblázni. Keďže sa značka nikam neponáhľa, nájdete ju len v Španielsku a u nás. Preto sa o originalitu báť určite nemusíte. Oh, a ešte nakoniec. Callate la Boca znamená sklapni.

Tak už ticho, navšívte www.sklapni.sk a predvedčte sa o jej kvalitách sami.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu