Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

Pozvánka pre všetkých! Už budúci týždeň

 Pozývame vás na vernisáž fotografií do bratislavského Urban House dňa 28.1.2015 o 18:00. Začínajúca surf fotografka Alexandra Uzik tu bude prezentovať svoju tvorbu z krásneho tropického prostredia Havajských ostrovov.

Surfmagazin

 Súčasťou vernisáže bude aj diskusia o 19:00, ktorej sa zhostí milovník hovoreného slova a tiež aj vynikajúci tanečník “Otec“ Mirec Janík. Hosťami sú najznámejší slovenský surfer Tomáš Hafner a spisovateľka Mária Modrovich; okrem iného aj krstná mama projektu Aloha život, pod záštitou ktorého sa vernisáž uskutoční. Rozprávať sa bude o Havaji, surfovaní a splnených snoch. Aloha atmosféru bude počas celého večera spríjemňovať DJ Matúš Bence.

   „Chcela som zorganizovať niečo zaujímavé. Chcem, aby sa ľudia prišli zabaviť na akciu, kde je príjemná atmosféra, veľa zaujímavých ľudí, dobrá hudba, trocha inšpirácie a popritom si pozreli aj moje fotografie.“, hovorí Alexandra a dodáva: „V New Yorku a na Havaji sú podobné vernisáže bežná vec. Mne tieto dve miesta veľmi chýbajú a aspoň takto som si ich chcela priblížiť. Budem sa tešiť, keď sa to ľuďom bude páčiť a dobre sa zabavia.“

   Výstava surf fotografií bude prebiehať v Urban House Gorila.sk Urban Space do 13. februára 2015. 

 

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu