Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Foto

Red Bull Rapids kotví opäť na Slovensku!

Prúdom Váhu sa nesú chýry. Red Bull Rapids bude opäť? Každá dobre informovaná kačica potvrdí, že je to pravdaPo druhýkrát sa na Slovensku koná tento výnimočný adrenalínový vodný šport pre odvážnych.

Surfmagazin

Vtedy, pred tromi rokmi, v Čunove sa stretli všetci srdcom kapitáni, tajní piráti, záchranári, plavčíci, kutilovia a šikovníci rôzneho druhu. Teraz ich zvolávame znovu, aby zostavili posádku, postavili loď a zdolali niekoľko metrov prúdu s eleganciou a štýlom, ktoré ohúria porotu.

Každý kreatívny a aktívny človek so zmyslom pre humor si 26. septembra 2015 môže zmerať mieru svojej odvahy, keď bude čeliť liptovskému kanálu na vlastnom plavidle s podporou svojej družnej posádky. Najdlhšia rieka Slovenska, Váh, sa bude snažiť dokázať, že je rovnako mocná ako je dlhá.

Je nevedecky dokázané, že každý z nás má v sebe túžbu poraziť ostatných a zažiť svojich 15 minút slávy. Zlatú rybku, ktorá by ti tú slávu pomohla získať, zrejme nechytíš, ale chytiť sa môžeš šance stať sa vychýreným kapitánom. Či už ti bol vzorom Pepek Námorník, alebo si chcel byť ako Mitch Buchannon (čítaj Mič Bjukenen), neváhaj a ako prvé sa zaregistruj na WEBE najneskôr do 30. júna 2015.

Námorná bitka počas Red Bull Rapids 2012 bola síce pamätná, no je len na tebe, čo predvedieš v Areáli Vodných Športov v Liptovskom Mikuláši a či sa zapíšeš večným tušom do lodnej knihy Red Bull Rapids 2015. Možno budeš súperiť s Jackom Sparrowom, alebo svojou kreativitou prebudíš ducha Krištofa Kolumba. Je to celé na tebe! Kormidlo budeš mať vo svojich rukách.

Termín a miesto poznáš, pravidlá sú jasné. Nastal čas črtať skice svojich korábov! Pre ďalšie info stačí sledovať správy vo fľaši na WEBE.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu