Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

Windsurfing pre začiatočníkov! Vyskúšaj Windsurfig na Rudave!

Chceš vyskúšať windsurfing?

Zober svojich priateľov a prídi na Rudavu 12 - 14. júla 2013!

Surfmagazin

Druhý prázdninový víkend tohto leta (12. – 14. júla 2013) budú mať všetci záujemci, o pohľad na svet z dosky windsurfingu, možnosť vyskúšať si svoje umenie na Víkende windsurfingu v RO Rudava Malé Leváre.
V areáli tohto letoviska sa v minulosti uskutočňoval športovo-hudobný festival Rudava. Túto sezónu však po prvý krát rozbalia svoj stan na brehoch Rudavy aj milovníci windsurfingu. RO

Rudava Malé Leváre v spolupráci s winsurfingovou školou F4, ktorá má sídlo v ATC Merkur Pasohlávky pozývajú všetkých, tých ktorý to s doskou vedia, ale aj tých, ktorý si to chcú skúsiť prvý krát na víkend plný dobrého športu a dobrej zábavy.
Počas piatka, soboty a nedele budú inštruktori winsurfingovej školy F4 zaúčať začiatočníkov do tajov tohto športu, svoje umenie nám predvedú aj redaktori TV Digisport.

RO Rudava Malé Leváre sa nachádza západne asi 45 km od Bratislavy. Zjazd z dialnice smerom na Brno v Malackách. Pokračovať smer Veľké Leváre, následne Malé Leváre.Ubytovanie vo vlastných stanoch v ATC Rudava Malé Leváre. V RO sa nachádza sieť bufetov.

Zober svojich priateľov a prídi na Rudavu 

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu