Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Foto

AKTUALIZÁCIA: Zapoj sa aj TY do CANON fotosúťaže 2014!

AKTUALIZÁCIA: Súťaž o najlepšiu windsurf, kitesurf, surf a wake fotografiu 2014

Vyhraj skvelé ceny v CANON fotosúťaži o najlepšiu windsurf, kitesurf, wake a surf fotografiu! Je tu už siedmy ročník, ktorý aj tento rok zastrešila spoločnosť CANON Slovensko.

 

Pravidlá súťaže

Jeden účastník súťaže môže do 15. 1. 2015 prihlásiť 3 fotografie. Fotografie môžeš nahrať (uploadovať) na web stránku počas celého trvania súťaže. Víťazi budú zverejnení vo vydaní časopisu Windsurfer č. 1/2015. Za výber fotografií bude zodpovedná odborná porota, zložená z profesionálnych fotografov a surferov. Zaslaním fotografie do súťaže dáva autor alebo surfer vydavateľstvu Sportmedia, s. r. o., neobmedzené právo uverejniť fotografiu na weboch, v časopisoch a na výstave fotografií a zároveň prehlasuje, že je vlastníkom autorských práv k zaslanej fotografii.

Už prihlásené fotky si môžete pozrieť tu.

Surfmagazin

Pošli nám aj ty svoje najlepšie fotografie z vody a hraj o atraktívne ceny od CANON, O'NEILL, CORNY, GUNSAILS…, ktoré rozdáme na výstave v Bratislave!

Trvanie súťaže: 15.10.2014 – 15.01.2015

Ako sa prihlásiť?

Aby si sa mohol zapojiť do fotosúťaže, musíš byť zaregistrovaný na webe surfmagazin.sk. Po zaregistrovaní stačí kliknúť na Fotosúťaž a pridať fotografie aj s popisom do súťaže. Fotky sa zobrazia až po odsúhlasení adminom.

Ako sa prihlásiť?

Aby si sa mohol zapojiť do fotosúťaže, musíš byť zaregistrovaný tu na surfmagazin.sk. Po zaregistrovaní stačí kliknúť na Fotosúťaž a pridať fotografie aj s popisom do súťaže. Fotky sa zobrazia až po odsúhlasení adminom.

 

 

 

 

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu