Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Foto

WINDSURFER 4/12 JE VONKU TENTO TÝŽDEŇ

Je to tu! Štvrté, extrémne chrumkavé číslo časopisu WINDSURFER práve vychádza. Už vo štvrtok 18. októbra sa vám do rúk dostane 80 strán plných windsurfingu. Zmapujeme to najdôležitejšie a najzaujímavejšie z domácej aj svetovej WS scény. Nové miesta, známi ľudia, technické rady, história, WS škola... Toto všetko a ešte oveľa viac nájdete v novom čísle WINDSURFER 4/2012. Časopis WINDSURFER nájdete v novinových stánkoch, trafikách a surfshopoch. Samozrejme, že predplatitelia si ho nájdu vo svojej schránke. A už tradične aj s darčekom – kalendárom na rok 2013!
Surfmagazin

Exkluzívne, iba pre Windsurfer – Kai Lenny má slovenské korene! Vyspovedali sme Pána vody. Štvorjediný Kai Lenny.

Prinášame vám autentickú reportáž Karla Lavického z olympiády! Ako videl športovú udalosť z vody aj z brehu.

Bojovník s rakovinou. Spoveď Andre Paskowského, ktorá nás rozplakala. O boji s chorobou, o windsurfingu, filmovaní a snoch o budúcnosti.

Predstavíme si bratov Trojanovcov, ktorí patria k najlepším českým freestylistom. Okrem úspechov na vode sa im darí aj za kamerou. Vojta a Matěj Trojanovci.

Odskočíme si na najväčší z Kanárskych ostrovov – Tenerife. Amanda a Christofer opisujú, aké je to stráviť leto na ostrove jari.

V obľúbenej škole Simona Bornhofta si rozoberieme neintuitívne pohyby pri helitacku a forward loope.

S Alešom Kuchynkom si odskočíme na Paros a s chlapcami z paddle-boarding.cz Roťákom a Zímákom sa vydáme pádlovať na Soču.

O tom, ako sa Max Brinnich dostal s výrobou fín z garáže na PWA!

V tomto čísle nájdete aj podrobnosti, ako sa zapojiť do našej, už tradičnej fotosúťaže!

Končí sa vám predplatné? Ešte nemáte predplatený WINDSURFER??? Nezmeškajte exkluzívnu ponuku na dvojročné predplatné a dostanete PRÍVESOK ZADARMO!

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu