Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Wakeboard

ZAŽI AKČNÉ LETO V BRATISLAVE

Hangair ponúka skvelú príležitosť v podobe pravidelných kurzov pre začiatočníkov aj pokročilých. Vonkajší areál je ideálnym miestom na večerné grilovačky a opekačky, užijete si tu premietanie filmov ale aj koncerty v skate rampe!
Laci Kobulsky

Už ste počuli o Hangair? Táto multifunkčná športová hala je jediná svojho druhu na Slovensku a prináša najakčnejšie podmienky pre všetkých milovníkov adrenalínových športov. Olympijské trampolíny pre všetky vekové kategórie, indoor aj outdoor skatepark, gymnastická plocha a pre tých odvážnejších aj 9 metrový kicker s dopadom do penového bazéna. Nezáleží na tom, na akej úrovni sú vaše schopnosti. Stačí, že máte šport v srdci a adrenalín v krvi.

DENNÉ KEMPY PRE DETI

Denný kemp v Hangair je zameraný na aktívnu mládež, ktorá chce zažiť akčné leto. Či už sa potrebujú naučiť alebo zlepšiť techniku, zdokonaliť v trikoch – vyškolení inštruktori sú presne tí, ktorí spravia všetko preto, aby boli deti spokojné a napredovali.

Tento rok sa ponuka rozšírila a k okrem obľúbených skateboardingových, kolobežkových, bicyklových a parkourových kempov sa otvára aj gymnastický.

A na svoje si prídu aj budúci profi wakeboardisti či wakeskateri – k ponuke pribudol aj freestyle kemp, ktorý sa, okrem snowboardingu či skateboardingu, zameriava práve na tieto vodné športy. Deti budú okrem areálu Hangair využívať aj areál WAKELAKE na Zlatých Pieskoch, kde sa pod vedením skúsených trénerov zdokonalia v jazdení.

LETO NAPLNO PRIAMO V MESTE

Letný areál, ktorého dominantou je wakeboardový vlek, je presne to miesto, kam viete odísť na dovolenku každý deň po práci.

Areál ponúka širokú ponuku služieb. Pre tých akčnejších je to samozrejme wakeboard/ wakeskate alebo vodné lyžovanie, stand-up paddleboard, beach volleyball, outdoor gym či množstvo skupinových aktivít ako tanec, fitness či jóga. Ak hľadáte skôr relax, ponúka sa veľká slnečná terasa, masáže, reštaurácia a bar s letnými drinkami.

Nech už je váš cieľ akýkoľvek, toto miesto vás okamžite ohromí svojou atmosférou a vy zabudnete na každodenný zhon. A najlepšie je, že nemusíte nikam cestovať. Areál nájdete priamo v Bratislave, výborne dostupný autom alebo aj MHD.

PRVÝ KRÁT NA WAKEBOARDE? ŽIADEN PROBLÉM

Pre úplných začiatočníkov sú pripravené individuálne aj skupinové kurzy, kde vás šikovní inštruktori prevedú vybavením, základnou technikou pri štarte, jazde na vleku, a pomôžu vám prejsť svoje prvé kolečko. Je to jednoduché, stačí zobrať plavky, dobrú náladu a chuť vyskúšať niečo nové. O všetko ostatné sa postará Wakelake Crew. Pre pokročilých je v ponuke „wakeducation“, ktorého súčasťou je teória ale aj prax na vode v zmysle air trikov a freestyle trikov na prekážkach. Do parku práve dorazila úplne nová prekážka, ďalšia je na ceste,  a tým to samozrejme nekončí.

PO ŠPORTE ZASLÚŽENÝ ODDYCH

Natiahnite sa na pohodlnej posteli a relaxujte so sviežim drinkom v ruke. Vo vlasoch cítite jemný vánok, a pozorujete trblietajúcu sa vodnú hladinu. Aj keď ste stále neopustili hranice mesta, na prácu už dávno nemyslíte, a užívate si ten opojný dovolenkový pocit.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu