Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

Vďakabohu za… Sušičku na neoprén?!

Nie je nič horšie, ako obliekať si zvlhnutý studený neoprén. Teda je – dávať si taký mokrý kvapkajúci neoprén do auta. Najmä teraz, v chladnom počasí, keď vám určite nestihne vyschnúť.
Laci Kobulsky

Ešteže sa nad nami zľutovala firma Blawesome a vyrobila prenosnú sušičku na neoprény, ktorá ich nielen vysuší, ale aj navonia.

Vďaka malým rozmerom len 14 cm sa zmestí aj do tašky. Vyzerá ako termoska a skrýva v sebe kvalitnú japonskú technológiu. Telo sušičky je odolné proti korózii, ktorú spôsobuje slaná voda. Vrchnák sušičky sa premení na vešiak, ktorý vďaka magnetu môžete umiestniť na akýkoľvek metalický povrch. Vešiak unesie až 32 kg. Pri sušení prístroj používa malú gélovú perlu, ktorá neoprén dezinfikuje a odstráni všetky mikróby a baktérie, čím sa predlžuje aj životnosť samotného neoprénu. Zatiaľ čo turbína so silou 360 CFM vysušuje neoprén, vnútorný odpor zohrieva vzduch na príjemných 30 °C. Práve kombináciou týchto dvoch funkcií sa dosahuje pomerne rýchle schnutie. Výrobca sľubuje, že neoprén bude suchý za 18 minút!

Viac info na www.thewetsuitdryer.com.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu