Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Kiteboard

Duotone Academy Aplikácia

Duotone Academy aplikácia pre smartfóny je absolútne unikátna. Bez poplatkov máte prístup k viac ako 70 individuálnym wingfoilovým videám, ktoré obsahujú najdôležitejšie rady pre pokročilých tak ako aj pre začiatočníkov. Začať môžete bez ohľadu na to aký level wingfoilingu máte.
Ria Tomašáková

Počas toho ako sa učíte Wing Foil sa stretnete s mnoho malými či väčšími prekážkami, tak ako aj pri windsurfingu alebo kitesurfingu. Často, kvôli tomu stagnujeme a pritom stačí správna rada v správny čas. Keďže Wing Foiling je extrémne náročná disciplína, je zložité zostaviť guideline pre učenie.

Duotone má hlavný cieľ a to byť lídrom v inováciách a rozvíjať športy, ktoré milujeme tak, aby boli bezpečnejšie a plné zábavy. Wing Foiling je mladý šport, ktorý chcú opatrne rozvíjať s Wing Academy a pomôcť tak tým, ktorý sa tomuto neuveriteľnému športu začali venovať.

Vieme, že naša vlastná neistota môže byť niekedy najväčšou výzvou, ktorú treba prekonať pri učení sa niečoho nového, väčšinou len kvôli nedostatku informácií. Som naozaj šťastný, že môžeme pomôcť prekonať túto výzvu s novou Wing Academy.“ Patrick Dudek (Manažér medzinárnodného marketingu, Duotone Kitebording)

Aplikácia vás vedie krok po kroku na nový level jazdenia, bez ohľadu na to akú disciplínu preferujete a aké zručnosti už máte.

Kľúčové momenty sú vysvetlené jednoduchým spôsobom, ktorý zaručuje úspech. Na uľahčenie pochopenia a objasnenia sa vo všetkých video lekciách používajú spomalené zábery, pohyblivá grafika a hovorené vysvetlenia. Spoločnosť Duotone vytvorila viac ako 70 návodov a podrobných video tutoriálov exkluzívne pre Wing Academy.

Všetky videá sú natočené v 4k. Aplikácia ponúka vytvorenie osobnej Wing Foiling knižnice, kde si môžete stiahnuť klipy a pozerať ich dokonca aj bez internetového pripojenia.

Navyše aplikácia ponúka možnosť sledovať pokrok vašich kamarátov a získavať odznaky za zvládnuté triky.

ZHRNUTIE VŠETKÝCH VÝHOD

  • Zadarmo
  • Offline režim
  • Viac ako 70 klipov
  • Všetky videá natočené v rozlíšení 4K
  • Rôzne kategórie zručností
  • Nahrajte svoje vlastné videá a získajte analýzu, pomoc od komunity a tímu Duotone Pro
  • Komentujte triky a pomôžte ostatným dosiahnuť ich ďalšie kroky
  • Nikdy nebolo jednoduchšie spojiť sa s vašou komunitou, môžete hľadať miesta, jazdcov a nové triky na jednom mieste.
  • Pošlite správu svojim priateľom a sledovateľom, aby ste zdieľali svoj pokrok, oslávili nové triky alebo sa stretli a jazdili spolu.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu