Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Novinky

Starboard: Foil X

Foil X ponúka najjednoduchší spôsob, ako sa hrať vo vzduchu. Táto ultra kompaktná doska vám pomôže vyletieť; minimálna veľkosť dosky, minimálna veľkosť plachty, maximálny čas letu, maximálna zábava.
Ria Tomašáková

S Foil X sme chceli, aby ste na Foil vyleteli čo najjednoduchšie. Hlboké výrezy, ktoré vedú po railoch, umožňujú doske kĺzať rýchlejšie. Súčasne znížený objem tailu zvyšuje aktiváciu Foilu. Výsledok: vynesie vás hore v miernom vetre s malým úsilím. Keďže vieme, že „pristátie“ môže byť najmenej príjemným zážitkom z jazdenia, venovali sme zvýšenú pozornosť tomu, aby ste lietali s istotou. Teraz sa touch downs odrazia rovno späť nahor, vďaka širokému nosu v kombinácii s Foilovým špecifickým rockerline. Váš pokrok sa neustále zvyšuje, pomocou footstrapu umiestneného v strede dosky, na precvičenie prvých skokov a freestylových trikov. A čo tak super stabilný postoj pri zdvíhaní plachty? Všetky tieto vlastnosti a ešte viac prichádza vo všestrannej doske s kompaktným, vyváženým tvarom.

MINI DRŽADLO NA PRENOS

Vďaka exkluzívnej Starboard rukoväti je prenášanie dosky a plachty jednoduché. Veľkosť rukoväte je zmenšená, aby neovplyvnila vašu výkonnosť pri kĺzaní, a dutá vnútorná dutina zaisťuje, že sa dá ľahko uchopiť a prenášať. Ušetrite energiu pre vašu jedinečnú session.

ODPORÚČANÉ FOILE

Foil X sú kompaktné Foil dosky určené na menšie a ľahšie plachty. Z tejto dosky vyťažíte maximum vďaka zdvíhateľnejším a manévrovateľnejším Foilom, ako je Starboard Foil SuperCruiser alebo rýchlejším a vysokovýkonným Foilom, ako je GT-R.

STREDNÁ POLOHA FOOTSTRAP

Stredný zadný footstrap na 105l a 125l robí tieto dosky priateľskejšími pre freestylel a jednoduchšie, ak používate Foil prvýkrát. Tým, že zadnú nohu držíte nad stredovou čiarou a prednú nohu bližšie k railu, je jednoduchšie udržať kontrolu nad doskou a zabrániť jej pretáčaniu zo strany na stranu.

Foil X 105

Naša najovládateľnejšia doska všetkých čias, radikálna a prekvapivo priateľská. Táto doska drží krok s vašimi progresívnymi schopnosťami. Ultra kompaktný, no napriek tomu priateľský k vyťahovaniu plachty vďaka širokému obrysu a super hrubému nosu. Vďaka pridanému stredovému zadnému footstrapu je freestyling prístupnejší ako kedykoľvek predtým.

Foil X 125

125l zasiahne sladké miesto v strede nášho rozsahu. Či už je to váš prvý deň na Foile, alebo si chcete zlepšiť pokročilé zručnosti pri foilovaní, 125l je perfektná. Kombinuje ľahkú jazdu s viacerými technickými možnosťami. Pri šírke 67 cm oceníte stabilnú jazdu pred vzlietnutím. Vďaka dlhému plochému dnu, hlbokým výrezom railov a ultra kompaktnému obrysu potom bez námahy prinútite dosku zdvihnúť sa nad hladinu a zároveň zachovať rovnováhu. Keď budete vo vzduchu, tenký profil vám zaistí, že si naplno vychutnáte kontrolovaný let. Skutočná sloboda foilovania.

Foil X 145

Hydrofoiling nebol nikdy dostupnejší: Aj keď ste práve zostúpili z dosky GO, môžete byť pripravení na svoj prvý let nad vodou. S objemom 145 litrov a Foilom pod ním budete mať pred vzlietnutím dostatok stability. Akonáhle budete vo vzduchu, môžete vďaka kompaktnému obrysu okamžite manévrovať a reagovať. Túto dosku môžete použiť s obrovskou škálou plachiet. Odporúčame čokoľvek od 3,7 m2 až po 8,0 m2. Ak práve začínate s foilingom alebo si to chcete uľahčiť, spárujte ju s Foilom SuperCruiser. Chcete vzrušujúcejšiu jazdu alebo túžite odomknúť svoj plný rýchlostný potenciál? Foil GTR Plus bude vašou voľbou.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu