Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

Nový Fanatic Foil pre nadšencov Wing

Aero Lift Wing je navrhnuté pre čo najjednoduchší prístup k pocitu lietania nad vodou s Foilom - bez ohľadu na vaše predchádzajúce skúsenosti s vodnými športmi alebo vašu veľkosť či váhu.
Ria Tomašáková

Pasívne vzlety a stabilné lety sú vlastnosti, na ktoré Fanatic myslel pri navrhovaní nového Aero Lift 2400, maximálna záruka letu pre každého jazdca základnej úrovne. S rozpätím 110 cm, širšou tetivou a veľmi zdvíhacím profilom, krídlo vzlieta pri najnižších rýchlostiach a urdží všetky vaše skoré manévre. Neuveriteľná stabilita zaručuje rýchlu krivku učenia, napriek tomu pôsobivá rýchlosť a kĺzanie krídla pre túto veľkosť vám umožní užívať si Aero Lift oveľa dlhšie ako len prvých pár sedení. Je to krídlo, ktoré si necháte v tulci na svetlé dni a pre všetkých, ktorých spojíte so svojou novou vášňou.

Aero Lift 2400 je navrhnutý s 300 cm zadným krídlom. Krídla sú najlepšie zladené s trupom s dĺžkou 78 cm pre maximálny zdvih a letovú stabilitu.

Dizajnérsky tím Fanaticu mesiace netestoval len na vode, inžinieri za ich Foilami tiež analyzovali a simulovali sily, rýchlosti a rôzne uhly hydrodynamického prúdenia v kľúčových situáciách pri foilovaní a vyvinuli nový profil sťažňa a trupy s optimalizovaným ťahovým správaním a vylepšením celkového trimu. Sťažne a trupy AL 3.0 boli výrazne znížené na hmotnosti bez kompromisov v tuhosti a jednoduchosti použitia. Namiesto toho pridávajú hravosť a prispôsobivosť pre váš pokrok.

Vlastnosti

STREDNÝ ASPEKT

Moderný dizajn v strede so širšou tetivou a zdvíhacím profilom, ktorý ponúka najskorší vzlet a neuveriteľne ľahké letové správanie.

KRÍDLA

Karbónové predné a zadné krídelká s 30° rozložením pre maximálny výkon s priamou ohybovou odozvou a minimálnou hmotnosťou.

BEZPEČNÉ PRIPOJENIE

Trup s extra veľkou montážnou plochou bez vreciek pre nepriestrelné spojenia a maximálne rozloženie zaťaženia – bez zaseknutia.

LEPENÉ + SKRUTOVANÉ

Nová základová doska s vyššími stenami a lepeným + skrutkovým spojením stožiara a dosky pre „jednodielne“ spojenie a maximálnu životnosť.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu