Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Severne prichádza už s treťou generáciou dosiek

Severne prichádza na trh s novou freestylovou doskou Psycho 3. Táto doska prináša nový dizajn a skvelé funkcie. Veľká možnosť pri výbere objemu pomôže nie len jednému freestylovému jazdcovi!
Ria Tomašáková

Psycho využíva moderné dizajnové koncepty, aby išlo rýchlejšie, vyskočilo vyššie a rotovalo jednoduchšie. Nové Psycho ponúka najlepšie prvky predchádzajúcich modelov spojené s novými inovatívnymi funkciami. Vyvinuté v spolupráci s bývalým majstrom sveta vo freestyle Dieterom van der Eykenom, dizajn je zameraný na maximalizáciu rýchlosti pre väčšie triky. Vďaka vysoko prepracovanému dizajnu je tento výkon ľahko dostupný každému freestylovému jazdcovi. Okamžitá funkcia okamžite po vybalení. Psycho je dostupné vo veľkej škále veľkostí (72l, 78l, 86l, 94l, 102l).

Nové funkcie:

  • DYNAMICKÁ DISTRIBÚCIA OBJEMU: Zmenšený objem na nose dosky pre zníženie hmotnosti pri švihu a rýchlejšiu, kontrolovanejšiu rotáciu. Zvýšený objem v oblasti pútok zosilňuje pop a pomáha skorému nástupu do sklzu.
  • VÝKONNÉ KONTÚRY: Minimálny V tvar napomáha kĺzaniu a otáčaniu, znižuje odpor a stabilizuje dosku počas switch stance.
  • ROCKER LINE: Malý rocker pre maximalizáciu rýchlosti pre veľké triky. Rocker bol vyladený na najnižší možný uhol pre maximálne zrýchlenie a pohodlné pristávanie manévrov na nose dosky.
  • FREESTYLE UMIESTNENIE PŮTOK: Užší 140 mm rozostup pre lepšiu kontrolu. 50-stupňový uhol predného pútka umožňuje ľahší prestup do switch stance. Dve šróby na zadnom pútku zabraňujú prekrúteniu a zvládajú vyššiu záťaž.

Viac informácii nájdete na Severne

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu