Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Nezmeškajte nové číslo časopisu Windsurfer 4/22

Nové číslo časopisu Windsurfer je vonku! Posledné tohtoročné číslo je plné skvelých tém, tipov na výlety za vetrom a rád ako zlepšiť svoju jazdu. Na čo všetko sa môžete tešiť?
Ria Tomašáková

Karavanom po Španielsku

Objavte nádherný sever Španielska s jeho rozmanitými možnosťami a krásnymi plážami, ktoré uspokoja všetkých nadšencov vodných športov.

Nová česká značka plavákov

Na našom trhu sa objavila nová značka windsurfingových dosiek KlimesBoards, za ktorou stojí rodina Klimešovcov. Dosky sa kompletne vyrábajú v Česku a jeden zo zakladateľov značky Jiří Klimeš nám prezradil, prečo by ste ich mali rozhodne vyskúšať.

Plachty North Sails očami čitateľov

Len málokto ich mal šancu vidieť a nieto ešte vyskúšať. Aké sú teda nové plachty North Sails? O svojich skúsenostiach nám porozprávali dvaja naši čitatelia.

Ako zajazdiť perfektnú vlnu

Pre mnohých windsurfistov je jazdenie vo vlnách výzvou. Skúsený waverider Flo Jung vám prezradí ako sa pripraviť na zvládnutie vašich prvých vĺn. 

Rozhovor s legendou

Bývalého majstra sveta vo freestyle Dietera Van der Eykena sme sa spýtali na kľúčové momenty v jeho kariére, na nový život na Tenerife ale aj na to ako nestratiť motiváciu a neustále napredovať.

Jazdenie medzi veľrybami

Ak túžite vyraziť na miesta nedotknuté masovým turizmom, určite skúste Francúzsku Polynéziu. Profesionálna windsurfistka Sarah Hébert v nej strávila viac než dva roky a zamilovala sa tam do wingfoilingu.

Paddleboardová expedícia na Balkán

Objavte krásnu rieku Tara, ktorá okrem malebných zákutí ponúka aj adrenalínové pereje a obávaný Diablov kaňon. 

Okrem toho vás naučíme chop hop, základnú techniku na rovné skoky, prezradíme vám ako správne nastaviť trapézy a trapézové lanká a dozviete sa ako v testoch dopadli nové freeride a wave plaváky a plachty.

A ešte oveľa viac!

Nechajte si to ujsť. Časopis Windsurfer nájdete v novinových stánkoch alebo si ho predplaťte na www.sportmedia.sk

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu