Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Kiteboard

Nenechajte si ujsť nové číslo časopisu Kitesurfer!

Posledný Kitesurfer v roku 2022 je von a prináša vám mnoho zaujímavých tém. Môžete objaviť najväčší filipínský ostrov Luzon alebo sa naučiť nové kite triky! Objednajte si ho už teraz aj so skvelou akciou!
Ria Tomašáková

V poslednom tohtoročnom vydaní na vás čaká množstvo zaujímavých tém. Prinášame vám výber tohto najlepšieho:


Divoká jazda v Dominikánskej republike

Dominikánska republika je pre kitesurfistov top destináciou. Vietor tu fúka takmer celý rok a spoty sú úžasné. Prezradíme vám, kam sa oplatí vyraziť.


Reportáž z Luzonu

Známy cestovateľ Pavel Trčala sa tentokrát vydal objavovať najväčší filipínsky ostrov Luzon. Prečítajte si skvelú reportáž z tejto cesty, ktorá je opäť plná vtipných momentov.


Škola kitingu – prvé skoky

Už máte v malíčku prvé jazdy na kite a rozmýšľate ako sa posunúť ďalej? Poradíme vám prvé skoky a triky, s ktorými treba začať.


Ako opraviť prasknutého draka

Začne vám drak z ničoho nič uchádzať? V tom prípade za tým najčastejšie býva únik vzduchu. Ako ho nájsť a opraviť vám povie Přemek Venuta.


Všestranný Andrey Todd

Ku kitovaniu sa dostal vďaka televíznemu programu. Andrey Todd si prešiel cestou od nadšeného jazdca, cez kitového inštruktora až po zástupcu značky Duotone na českom trhu.


Svetový Val Garat

Patrí do prvej desiatky svetového rebríčka freestyle jazdcov. Val nám prezradil aký sen sa mu podarilo splniť a tiež to, ako ho zranenie skoro pripravilo o kariéru.

Nové číslo Kitesurfera nájdete vo vybraných novinových stánkoch a kitových obchodoch. Najvýhodnejšie je si ho objednať na dva roky za zvýhodnenú cenu. K predplatnému navyše dostanete darček – dry bag a okuliare Meatfly zadarmo.


Kliknite na sportmedia.sk

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu