Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Severne prináša novú technológiu na jedinečnej wave doske Stone

Značka Severne predstavila novú dosku na rok 2023! Stone má asymetrický chvost, ktorý vám spríjemní jazdu na vlne. Vaše otočky budú ako nikdy predtým!
Ria Tomašáková

„Stone“ bol navrhnutý v spolupráci s Jaeger Stone a Stone Surf. Táto doska je výsledkom dizajnového cieľa zameraného na zostavenie Jaegerovej obľúbenej dosky, avšak tak, aby bola pohodlná aj pre ostatných windsurfistov.

Stone je vybavený jemnejším a dlhším railom na spodnej strane pre viac kontrolovaný bottom turn na vlne. Umožňuje hlbší záber pri najvyššej rýchlosti. The Top turn rail sa skrátil, čím sa vytvorí „S“ chvost, ktorý napomáha „chvilejšiemu“ otočeniu na vrchu vlny, čo umožňuje ľahšie potopenie chvosta. Prichádza vo veľkostiach 72l,78l, 84l, 92l a 102l.


Jaegerovými vlastnými slovami:
„V porovnaní s doskami, ktoré používam tradične, je jazda po vlne na „Stone“ jedinečná. Funguje tak, ako očakávam, no zároveň mi dáva viac možností a príležitostí. Dáva mi možnosť viac tlačiť na hranu v bottom turn, čo znamená, že môj prístup k top turn môže byť kolmejší. Mám absolútnu istotu v bottom turn na spote ako je Margaret River, pretože viem, že to hrana udrží. Na druhej strane dokážem skrátiť moje bottom turns v on-shore podmienkach, ako je Geraldton, pretože doska si zachováva rýchlosť.

Otočka na vrchu vlny je rýchla. Tento nový asymetrický dizajn je rýchly a živý počas celej jazdy na vlne. Pripomína mi to všetko, čo som miloval na mojich predchádzajúcich doskách. Je to pokrok pre môj štýl jazdenia. „Stone“ je avšak navrhnutý tak, aby ste mohli napredovať bez ohľadu na to akú úroveň jazdenia máte.“


Viac informácii na severnesails.com

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu