Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Lifestyle

LOVESTREAM festival ťa aj tento rok dostane do varu!

Priprav sa na najväčšiu hudobnú udalosť tohto roku, ktorá ťa dostane do varu! Už o niekoľko týždňov to príde! 18. - 20.augusta 2023 ťa na Vajnorskom letisku čaká nadupaný víkend pod taktovkou LOVESTREAM festivalu. Priprav sa na svetoznáme kapely Imagine Dragons a The Killers, ktoré vytvoria neopakovateľnú atmosféru svojimi hitmi plnými energie. Nebudú chýbať ani svetoví DJovia, ako Martin Garrix a Hardwell, ktorí ťa dostanú do varu svojimi mixami a vytvoria nezabudnuteľnú atmostféru na tanečnom parkete. A to je len začiatok! Chladnými ťa nenechajú ani Jason Derulo, Rag'n'Bone Man, Álvaro Soler, či Michael Patrick Kelly alebo britská speváčka Jessie Ware, Editors, Alt-J a mnoho ďalších.
Sara Budacova

Na pódiách vystúpia aj domáce talenty Celeste Buckingham spolu s kapelou King Shaolin, legendárny rapper Majk Spirit a mladý multitalent Mark Dann predvedie svoje hudobné zručnosti, ktoré si získajú tvoje srdce. LOVESTREAM festival je miestom, kde sa stretávajú hudobné ikony zo sveta i domáci talenty, čo vytvára neopakovateľnú a dynamickú atmosféru.


Hlavný, viac ako 65m dlhý, stage je ohromujúcim kúskom inovatívneho dizajnu, ktorý ti doslova vezme dych. Je to miesto, kde sa odohráva skutočná magická show. Ponor sa do neprekonateľnej hudobnej atmosféry, kde sa zvuk, svetlo a obraz spájajú v dokonalú symbiózu, vytvárajúc úchvatné audiovizuálne efekty. Priprav sa na nezabudnuteľné zážitky, ktoré ti vyrazia dych a rozpália tvoje vášne.


A to ani zďaleka ešte nie je všetko!l Pod stanom Ministry of Fun, ktorý je jedným z najväčších stanov v európe s kapacitou až 15 000 ľudí, bude horúca letná párty pokračovať až do skorých ranných hodín. A to všetko je pod vedením vychytených DJov z produkcie Ministry of Fun prísľubom tučnej nálože elektronickej noci. Vitaj na LOVESTREAM, vitaj na svetovom Slovenskom festivale


LOVESTREAM festival na novom mieste


Ako už vieme, druhý ročník LOVESTREAM festivalu sa presúva na novú lokalitu – Staré letisko v bratislavských Vajnoroch. aby vyhovelo veľkému záujmu návštevníkov zo Slovenska a okolitých krajín. Nové miesto poskytuje festivalu výnimočné možnosti pre bohatý program, sprievodné akcie a hudobnú produkciu až do skorých ranných hodín.


Milovníci kempingu si prídu na svoje


Tento rok čakáme na LOVESTREAM festivale aj milovníkov kempovania, pre ktorých máme pripravenú novinku, ktorou je rozsiahle kempingové mestečko. Ak nemáš vlastný stan, nemusíš sa obávať. Ponúkame ti možnosť prenajať si stan priamo od nás. Týmto ti ušetríme stres a starosti s organizáciou ubytovania. Okrem stanových ubytovaní sú k dispozícii aj nafukovaci matrace, takže si môžeš vychutnať komfortné a príjemné spanie po dlhom dni plnom zábavy. Ďalšou výhodou je možnosť prenajať si bezpečnostné skrinky s názvom „Lock Inn“, ktoré ti umožnia bezstarostné uloženie tvojich cenností. V skrinkách sa nachádzajú aj elektrické zástrčky, takže si môžeš kedykoľvek nabiť svoje zariadenia. Ak ti však nebude vyhovovať nabíjanie v skrinke, budeš mať možnosť si zapožičať powerbanku v stánku „Charge Inn“ pri recepcii.


Tri dni plných zábavy a atrakcií


Okrem samotnej hudby, na LOVESTREAM festivale nechýba bohatý sprievodný program a množstvo atrakcií. Pre tých, ktorí si chcú oddýchnuť, je tu relaxačná zóna v záhrade, kde si môžu načerpať energiu na ďalšie divoké tanečné šialenstvo. Samozrejmosťou sú kolotoče – neodmysliteľná súčasť festivalovej atmosféry, ktorá poteší všetkých festivalových nadšencov a zanechá v tebe nezabudnuteľné spomienky.


Počas troch festivalových dní sa bude maximálne dbať na bezpečnosť všetkých návštevníkov festivalu LOVESTREAM. Na festivale bude k dispozícii plne vybavené zdravotnícke stredisko a lekáreň, aby sa v prípade potreby poskytla rýchla pomoc. Tvoja bezpečnosť je pre nás prioritou, aby si sa mohol sústrediť na to, čo ťa skutočne zaujíma – nekonečnú hudobnú zábavu a zbieranie nových zážitkov!


Lístky na tento nadupaný festival ťa už čakajú na webovej stránke www.lovestream.sk a ich ceny sa začínajú už od 75 €. Nezmeškaj príležitosť zažiť nadupaný LOVESTREAM festival na vlastnej koži

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu