Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Prvé číslo magazínu WINDSURFER 1,17 v znamení veľkých zmien

Viac strán a nadupaná grafika! V znamení zmien sa nesie prvé tohtoročné číslo vášho magazínu WINDSURFER. Časopis prešiel kompletným redizajnom, navýšili sme počet strán a upravila sa aj jeho štruktúra. Pribudli nové témy, ale aj samostatná časť venovaná paddleboardingu.

Surfmagazin

Začíname desiaty ročník existencie nášho časopisu. Za tie roky prešiel časopis viacerými zmenami. K čisto windsurfingovému obsahu sa časom pridal kite, surf a v poslednej dobe čoraz populárnejší Stand Up Paddle. Vždy pred začiatkom novej sezóny sme rozmýšľali nad tým, ako náš časopis zlepšiť, aby ste vy, naši čitatelia boli spokojní.

Veríme, že sa vám prvé číslo bude páčiť a budeme radi, ak nám napíšete svoj názor.

Na čo sa v jednotke môžete tešiť?

Windsurfingový trh nezomiera. Práve naopak, neustále vznikajú nové značky a z malých firmičiek rastú na celosvetové firmy. Nové značky prichádzajú aj na náš, český a slovenský trh. Dvoma z nich sú Challenger Sails a NoveNove, ktoré sme si predstavili.

Viete si predstaviť jazdiť na windsurfingu s helmou? Hoci je to stále na našich vodách raritou, o pár rokov to možno bude povinnosť. Prečítajte si o nástrahách, ktoré číhajú na vode a tiež výhodách, ktoré vám helmy prinášajú.

V sekcii manuál vám budeme prinášať návody a postupy na učenie a zlepšovanie svojej jazdy. Tentokrát sme sa pozreli na vychytávku Tow – in, teda jazda na windsurfe tahaného lanom, ktorá sa používa najmä na skákanie.

Máte už svoj vek ale na vode chcete stále držať krok s mladšími jazdcami? Poradíme vám ako sa udržať vo forme.

V tradičnej rubrike Škole Simona Bornhofta sa tentokrát zameriame na to, ako čo najviac zefektívniť svoje učenie tak, aby ste skutočne dosiahli želané výsledky.

Kto má rád exotiku, určite ocení report z Tahity. Kde sa tam dá jazdiť a na čo sa pripraviť? To všetko sa dozviete práve v tomto článku.

Skvelý článok od nášho čitateľa o windsurfingu v Austrálii. Dobre ste počuli, k dolnozemcom sa nemusí ísť iba surfovať. Na Gnaraloo Station chodia za windsurfingom aj profíci.

Je to veľmi blízka destinácia pre veľkú väčšinu Čechov a Slovákov. Aj preto sme sa zamerali na tie najlepšie spoty v Chorvátsku a Slovinsku. Ak neviete, kde tam jazdiť a na aké podmienky sa pripraviť, prečítajte si náš Spot guide.

Stand Up Paddle sekcia je tohtoročnou novinkou. Okrem reportu o prvom SUP kempe na Kapverdách sa dozviete aj ako dopadol SUP výjazd Honzu Rotta v Dominikánskej republike aj na aké SUP novinky sa môžete tento rok tešiť.

Časopis WINDSURFER zoženiete bežne v trafikách vo veľkých nákupných centrách od Košíc po Prahu, vo všetkých lepších windsurf & kite shopoch, prípadne ak chcete, aby vám chodil domov do schránky…stačí si ho predplatiť na linku: http://surfmagazin.sk/predplatne

Pozor, AK SI HO PREDPLATÍTE, zapojíte sa do súťaže o viac ako 150 cien…kde môžete vyhrať letenky na Fuerteventuru, windsurfový plavák TABOU a ďalšie ceny, zároveň ďakujeme za podporu a dôveru.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu