Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

​Sprievodný program na Danube SUP Marathone 2016

Danube SUP Marathon 2016, ktorý sa koná 17. septembra 2016, sa nekončí po príchode posledného pretekára do cieľa. Po maratóne čaká v areáli Divokej vody bohatý program nielen všetkých pretekárov, ale aj povzbudzujúcich.

Surfmagazin

SUPeri sa môžu už ráno v Karloveskej zátoke a na Divokej Vode od 17.00 hod. až do zotmenia, bezplatne zapojiť do #JPaustralia2017test. Na testovanie bude K dispozícii karbónový racer, imidžový drevený univerzál a široká ponuka nafukovacích modelov od JP Australia pre sezónu 2017! Nenechaj si ujsť jedinečnú možnosť bezplatne otestovať špičkový SUPer materiál. Potrebuješ len 2 doklady na overenie totožnosti.

Po Draždiaku a Zlatých pieskoch príde populárna #paddleJOGA za vami aj do Čunova. Pod vedením profesionálov z Paddleboard Team Slovakia si ju všetci SUPer pretekári a SUPer fanúšikovia môžu zacvičiť počas Danube SUP Marathonu hneď v dvoch termínoch: o 17.00 hod. a 18.00 hod. Ak máš plavky a chuť zacvičiť si, stačí ak si zarezervuješ SUP v stánku Paddleboard Teamu pred pretekmi v Karloveskej zátoke alebo neskôr v cieli na Divokej vode. Pretekári cvičia zadarmo a ostatní si zacvičia za akciovú cenu len 5 €.

Súťaž o najodvážnejšieho SUPera prebehne na #SUPer King of Niagara. Kto sa spustí prvý? A kto ustojí Kráľovskú Niagaru? Máš dobrý balans na doske a nebojíš sa divokej vody? Táto súťaž je presne pre teba! Nezmeškaj štart o 18.00 hod. Počet pretekárov je limitovaný, preto odporúčame zarezervovať SUP v stánku Paddleboard Teamu pred pretekmi v Karloveskej zátoke alebo v cieli na Divokej vode. Pre všetkých pretekárov je táto súťaž bezplatná.

Počas #SunsetSprintRace o 19.00 hod. budú z móla Divokej vody štartovať vždy štyria pretekári naraz. Na povel „GO“, skáčeš na dosku a pádluješ najrýchlejšie ako vieš. Šprint okolo bóje, atmosféra zapadajúceho slnka a najmä súboje hlava pri hlave robia zo #SunsetSprintRace divácky atraktívnu disciplínu! Ak nesúťažíš príď aspoň fandiť s drinkom v ruke! Počet pretekárov je taktiež limitovaný, odporúčame zarezervovať SUP v stánku Paddleboard Teamu pred pretekmi v Karloveskej zátoke alebo v cieli na Divokej vode. Pre všetkých pretekárov je aj táto súťaž bezplatná.

Viac info o Danube SUP Marathone 2016 a registrácia na:

http://www.surfmagazin.sk/clanok/Danube+SUP+marath…

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu