Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Novinky

Po snowboardingu si plní ďalší sen. Tentokrát na vode. Wakesoul.

Za príbehom jedného z najlepších wakeboardových areálov na Slovensku a v strednej Európe vôbec, stojí olympijský medailista Rado Židek. Pôvodne snowboardista a milovník adrenalínových športov si wakeboarding obľúbil natoľko, že sa rozhodol postaviť si vlastný vodný park, v ktorom by mohol jazdiť podľa svojich predstáv a zároveň odychovať a užívať si všetky možnosti letného dňa.

Surfmagazin

Rado sa rozhodol zájsť do kolísky slovenského wakeboardingu, ktorá sa nachádza na vodnej nádrži Sĺňava pri Piešťanoch. V jednej jej zátoke – „Ratnovská“ – sa nachádza funkčný vlek, ktorý tu ťahá wakeboardistov a vodných lyžiarov už viac ako 20 rokov. Rado sa ho rozhodol ujať a obohatil ho novými prekážkami, gastro zázemím, kempom, workoutom, plážou a inými voľnočasovými aktivitami pre nadšencov leta a vodných športov. Na svoje si tu prídu aj rodiny s deťmi, ktoré Rado tiež veľmi rád naučí wakeboardovať 😉 K dispozícii je samozrejme aj inštruktor, aby ste na doske alebo lyžiach už po pár kolách vyzerali ako profík.

Momentálne sa WakeSoul pripravuje na svoju druhú sezónu, v ktorej chce svojim návštevníkom ponúknuť ešte lepšie služby a vyjde v ústrety aj tým, ktorí chcú jazdiť pravidelne. Svoje brány otvorilo už v sobotu 30. Apríla a oficiálne otvorenie sezóny chystá na 21. Mája. Svojou účasťou ho podporí niekoľkých hviezd slovenskej rapovej a rockovej scény, ktoré zahrajú v areáli Wakesoul a potiahnu párty s návštevníkmi až do rána. Všetky informácie ako napríklad otváracie hodiny, ceny, nadchádzajúce eventy a podobne, môžete nájsť na oficiálnej stránke wakesoul.sk

Rado Židek spolu s týmom, ktorí stojí za celou atmosférou a fungovaním areálu Wakesoul, odviedli naozaj kus práce a môžeme zodpovedne povedať, že deň strávený v ich spoločnosti v Piešťanoch určite neoľutujete. Navyše, ak ste nadšený wakeboardista alebo len ním plánujete byť, môžete si kúpiť permanentku, na ktorú má Wakesoul momentálne spustenú kampaň. S ňou môžete jazdiť každý deň, platí 5 mesiacov od zakúpenia a je prenosná do ďalšej sezóny. Pri prepočte to vychádza, že s permanentkou za celý deň zaplatíte iba 3.30 eura. Čo je celkom dobrý deal, ak sa chcete tomuto krásnemu športu venovať intenzívne. Okrem toho jazdíte v skvelej atmosfére medzi osobnosťami slovenského wakeboardingu, ktorí Vám radi poradia. Ako tvrdí web stránka Wakesoul-u, ak by ste jazdili každý deň v sezóne, prešli by ste 28 400 kilometrov, urobili by ste 19 700 trikov z vody a 11 400 trikov na prekážkach a na vleku by ste sa otočili presne 33 tisíc krát.

Permanentka stojí síce peknú kôpku peňazí, ale oproti ostatným wakeboardovým centrám je lacnejšia. A vo všeobecnosti tento šport nepatrí medzi tie najlacnejšie a koniec koncov sa s inými ani nedá porovnávať. Kde inde vyletíte z vody niekoľko metrov do vzduchu, tak aby Vás oslavovala celá pláž? J Wakesoul dáva svojmu areálu pridanú hodnotu aj tým, že sa pýta svojich potenciálnych návštevníkov, čo je pre nich najdôležitejšie a následne to zapracováva do reality. Aktuálne môžete odpovedať na jeho mini dotazník úplne dole na tejto stránke, kde sa pýta na Vaše preferencie.

Wakesoul jednoznačne ašpiruje na lídra medzi wakeboardovými areálmi a jeho ambície sa pomaly, ale isto napĺňajú. Dúfame, že už najbližšiu sezónu budeme písať o ďalšom olympijskom víťazovi, ktorý vzišiel z tohto príjemného projektu. Wakesoul môžeš sledovať aj na ich Facebook stránke.

Nezabudni, že vyplniť dotazník alebo kúpiť permanentku môžeš na ich stránke permanentky.wakesoul.sk

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu