Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Lifestyle

Sigma na Beats for Love! Svetové meno mieri v lete do Ostravy!

Usporiadateľský tím najväčšieho festivalu v srdci Európy, Beats for Love, zverejnil doposiaľ najväčšieho a najznámejšieho vystupujúceho za dobu svojej existencie. Už toto leto sa v Ostrave objaví svetoznámy a veľmi populárny projekt Sigma, ktorý vystúpi s DJ setom!

Surfmagazin

Nobody To Love, Coming Home, Changing alebo Glitterball, to sú len vybrané názvy megahitov, ktoré hrajú rádia a hudobné televízie po celom svete, a ktoré valcujú priečky všetkých hitparád. Za všetkými stojí práve projekt Sigma z Veľkej Británie, ktorý sa na tanečnej scéne objavil v roku 2006. Celosvetovú obľubu získal hlavne svojím hitom Nobody To Love a zbúral všetky rebríčky vrátane UK single chartu.

Toto duo v zložení Cameron Edwards a Joe Lenzie už spolupracovalo s menami ako DJ Fresh, Ella Eyre, Rita Ora alebo Ella Henderson a remixovalo tiež skladby pre také mená ako Ellie Goulding, Eric Prydz či Groove Armada. Na Beats for Love bude jedným z hlavných headlinerov celého festivalu a vystúpi na Drum and Bass stagei.

Zároveň to nie je ani z ďaleka posledné veľké meno tohto ročníku a fanúšikovia Beats for Love sa môžu tešiť na mnoho ďalších skvelých mien, pretože tohtoročný line-up bude minimálne dvojnásobne silnejší oproti minulému roku!

Organizátori taktiež v priebehu ostatných týždňov zverejnili množstvo mien českých, slovenských a poľských headlinerov. V lete vystúpia v areáli bývalých koksovní a oceliarní Dolné Vítkovice napríklad Rido a Forbidden Society, ktorí patria medzi absolútnu producentskú špičku českej DnB scény a vo veľkej miere sa presadzujú aj v zahraničí. Nebude tu chýbať ani niekoľkonásobný najpopulárnejší DnB DJ ČR Pixie.

Na house stagei sa objavia legendy, ktoré stáli pri zrode tanečnej kultúry v Českej republike a sú majstrami tohto štýlu ako Chris Sadler, DJ Tráva či Michael C. EDM & Trance stage pre zmenu predstaví exotické duo žijúce v Prahe Bona Finixy & Tripmaina a ostravského Martina Grednera.

Jedna z ďalších noviniek ročníka 2016 bude Live stage, kde sa objavia elektronické kapely a live projekty. Zatiaľ bol zverejnený projekt Malalata, ktorý je synonymom pre jedinečnú fúziu balkánskych beatov, cigánskej muziky, mexickej cumbie a karibského reggae. Poľské duo RSS Boys a kapela WWW Neurobeat, ktorá vyniká elektronickými podkladmi, živou manipuláciou Korg padmi, klávesmi, elektronickými perkusiami a sprievodom bubeníka Pavla Fajta.

Ani na tomto ročníku nebudú chýbať stage pre štýly Techno, Breakbeat a stále populárnejší Hardcore a Hardstyle. Na Techno stagei sa objaví projekt Underground children v zložení Detrik a Pavel Krejdl, ktorý je jednou z najväčších osobností a stálic českej techno scény. Českými headlinermi budú aj Ravic, alebo v Nemecku žijúca K.Sandra. Hudobné pódium pre Breakbeat ponúkne milovníkom tohto štýlu českú rodáčku žijúcu v UK Mini da Minx a ostravského patriota Lauteka.

A konečne na Devastator HC/HS stagei sa predstaví veľmi populárny projekt Hungry Beats. Aktuálna cena lístkov v predpredaji je 300 KČ + poplatky sprostredkovateľa a bude aktuálna do konca marca alebo vypredania tejto vlny. Lístky zakúpite na portáli Ticketstream. Všetky informácie nájdete na webe www.b4l.cz alebo na Facebooku www.facebook.com/beats.for.love.

POTVRDENÉ MENÁ BEATS FOR LOVE 2016

SIGMA (UK), Audio (UK), Eskei83 (GER), Felix Kröcher (GER), Mike Candys (SUI), Prok & Fitch (UK), Stanton Warriors (UK), Bon Finix & Tripmain, DJ Tráva, Forbidden Society, Hungry Beats, Chris Sadler, K.Sandra, Lautek, Malalata (SVK), Martin Gredner, Michael C, Mini da Minx (UK), Pixie, Ravic, Rido, RSS Boys (POL), Underground children, WWW Neurobeat

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu