Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Karolína Beránková slovenská windsurfistka ide do RIA

Karolíne sme aj my pomohli splniť jej sen, vydať sa na Olympiádu do RIA. Bola jedinou windsurfiskou, ktorá sa zapojila do súťaže BRAZÍLIA 2016.

Surfmagazin

Do súťaže sa zapojilo 21 športovcov, ktorí dostali spolu 11 079 hlasov. Oficiálne vyhlásenie a kompletnú tlačovú správu zverejníme 9.4. , po oficiálnom vyhlásení výsledkov súťaže.

Súťaž BRAZÍLIA 2016 vznikla v spojení brazílskeho veľvyslanectva a OZ Vráťme deťom Šport do Košíc. Nakoľko Brazília bude v roku 2016 organizátorom LOH v Rio de Janeiro a Košice – Európskym mestom športu, vznikla práve z tejto synergie myšlienka OZ Vráťme deťom šport do Košíc zaplatiť dvom mladým športovcom pobyt na LOH a umožniť im tak vidieť olympiádu naživo.

Partnerom súťaže je medzinárodná spoločnosť Embraco Slovakia s.r.o. s centrálnym sídlom v Brazílii, spoločnosť EXIsport s.r.o Košice, ktorá zabezpečí kompletné oblečenie a výstroj výhercom a Hotel Hubert**** Vital Resort, ktorý ponúka dovolenku v nádhernom prostredí Vysokých Tatier.

Súťažiaci – mladí športovci, o sebe natočili krátke video, ktorým Vás chcú motivovať, aby ste práve jemu/jej dali svoj „Like“. Dvaja súťažiaci s najväčším počtom ‚lajkov‘ získajú pobyt na LOH 2016 v Riu spolu so slovenským doprovodom.

Navyše OZ Vráťme deťom Šport do Košíc venuje klubu, ktorého nominant dostane najväčší počet ‚lajkov‘, týždňový pobyt na ostrove Hvar – Šučuraj, Chorvátsko. Pobyt zahŕňa ubytovanie pre 16 mladých športovcov a 4 členov realizačného tímu v HVAR ŠPORT RESORT.

Ukončenie súťaže bolo: 30.03.2016 /// Súťaž organizuje Občianské združenie Šport do Košíc

Ako môžete Karolínku podporiť?

Toto je jej video post, za ktorý dostala toľko hlasov :)…aby sa dostala do RIA.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu