Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Blížia sa majstrovstvá v slalome v Alacati

V Tureckom windsurfingovom raji Alacati sa uskutočnia 17-22 Augusta mastrovstvá sveta v slalome.
Surfmagazin

Alacati sa nachádza na polostrove Cesme, len tridsať minút jazdy autom od rušného mesta Izmir. Je známy hlavne pre jeho ohromujúce prírodné kamenné vily, elegantné butiky, tradičných kaviarní a fantastické reštaurácie, Alacati začala zaznamenať zmenu zákazníckov v posledných rokoch, ako tisíce surferov z celého sveta, ktorí sa hrnú do ohromujúci pobrežia Alacati využiť krásne tyrkysové vody a veterný prúd Meltemi, ktorý fúkaja konzistentne v mesiacoch od mája do októbra. Skombinujte to s nádhernou miestnej scenérie a môžete rýchlo pochopiť, prečo Alacati posiluje svoju povesť nielen ako windsurfing Mecca, ale ako aj turistickú destináciu v Turecku, a to natoľko, že je teraz výzvou Bodrum pre názov najštýlovejšie Egejského rezortu Turecka.

Favoritom je medzi mužmi už tradične Antoine Albeau (RRD / NeilPryde), ktorý je v popredí rebríčku po poslednej zastávke na Fuerteventure. Medzi ženami je momentálne vo vedení sympatická Sarah-Quita Offringa (Starboard / NeilPryde / Mystic / Maui Ultra Fins).

Predpoveď vetra je v súčasnosti veľmi pozitívna, ale ako sme práve videli v Tenerife sa môže stať čokoľvek. Uistite sa, že naladiť www.pwaworldtour.com medzi 17.-22. Augusta, aby vám neunikli žiadne novinky z Tureckej PWA. Report vám samozrejme prinesieme na našom webe.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu