Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Foto

Jediný Açaico Bar na svete iba v Bratislave

Čerstvo otvorený Açaico fresh bar prináša do bratislavskej Petržalky autentickú chuť Brazílie a lifestyle surferov. Slávnostné otvorenie za účasti partnerov a médií sa konalo vo štvrtok 24. apríla. Skvelú atmosféru okorenili predstavitelia bojového tanca zo skupiny Abadá Capoeira, či tanečníčky samby. Na párty sa ukázalo aj niekoľko známych tvári šoubiznisu, no všetko sa točilo okolo exotického ovocia.

Surfmagazin

„Priestor, ktorý otvárame predstavuje Brazíliu a príbeh, ktorý sme priniesli na Slovensko a odtiaľ ho posúvame do celého sveta,“ povedal pri otvorení Peter Matuška, spoluzakladateľ spoločnosti Açaimania Europe. Vyslovil takisto neskromný plán expanzie na ďalšie trhy, pričom už teraz spoločnosť slávi úspech v Japonsku, Kórei alebo v Holandsku.

Počas večera si všetci prítomní pochutnávali na produktoch z Açaica, výživnú pochúťku neodmietli ani Zora Czoborová, Gabriela Drobová, Alexandra Orviská alebo moderátorka a modelka Jana Mutňanská. Ovocie je obľúbené aj medzi celosvetovo známymi osobnosťami ako Brad Pitt, Denise Richards či Kate Hudson.

Slovenská spoločnosť Acaimania Europe existuje len necelé štyri roky, no už sa jej podarilo dobyť okrem lokálneho trhu aj niekoľko ďalších po celom svete. To všetko dokázali z petržalskej kancelárie len vďaka skvelým produktom z ovocia Açaica, ktoré rastie v brazílskom dažďovom pralese na brehoch rieky Amazon. Tieto exotické bobule so špecifickou chuťou pripomínajúcou niečo medzi čokoládou a lesnými plodmi nezaujmú len chuťou, ale aj výživovými vlastnosťami. Ide o vysoko energický plod plný antioxidantov, esenciálnych mastných kyselín a ďalších zložiek, ktoré z neho robia skutočný zázrak medzi ovocím.

Slováci majú jedinečnú možnosť vychutnať si ho v jedinom Acaico fresh bare na svete, ktorý sa nachádza na Námesti hraničiarov 6. Informácie o ňom nájdete aj na Facebooku.

 

Zdroj: Topky.sk

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu