Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Kiteboard

Podporte petíciu za záchranu Kanaha Beach na Havaji!

Windsurfing, Kitesurfing, SUP, na Kanahe (Maui, Hawaii) v ohrození!

Surfmagazin

Kanaha Beach Park (Maui, Hawaii) je nádherná pláž na severnom pobreží ostrova a poskytuje fantastické možnosti pre vodných nadšencov. Národná organizácia DOBOR sa snaží o zmenu 25-ročnej dohody, ktorou by zablokovala prístup pre všetkých surfistov (windsurf, kite, SUP, kanoe) na zhruba kilometer dlhej pláži.

Touto zmenou sa snažia o vyčlenenie väčšieho priestoru a bezpečnosť pre plavcov (celý spor vznikol pre incidenty medzi kitesurfermi a plavcami v Ka’a časti pláže).

Podporte prosím petíciu za záchranu prístupu surfistov (windsurf, kite, SUP,..) na Kanaha Beach, a zachovanie tohto nádherného miesta na vodné športy aj pre ďalšie generácie.

Posledné správy zo 16.novembra potvrdzujú, že organizácia DOBOR už pripravuje montáž vymedzovacích bójí. Prerozdelenie pláže bude kvôli zúženému priestrou znamenať potenciálne nebezpečenstvo pre všetkých športy a zároveň môže vzniknúť tzv. “domino efekt” s využitím ostatných pláží na pre naše obľúbené športové aktivity aj v prípade ostatných pláží na celosvetove známom severnom pobreží Maui, ktoré je považované za meku surfingu.

Podporte prosím petíciu za záchranu vodných športov na Kanaha Beach

Link na Petíciu!

 

Ďakujeme

 

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu