Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

Windsurfer 3/2013 už v predaji!

Letné číslo časopisu Windsurfer je opäť nadupané tými najzaujímavejšími a najdôležitejšími informáciami zo sveta windsurfingu.

Tu je malá ukážka toho, čo nájdete vo vnútri.

Surfmagazin

Spolu so Sylvainom Demercastelom sa vydáme za hranice všetkého, keď sa rozhodne preskúmať nebezpečné vody Západnej Sahary, ktorá je už desaťročia vo vojnovom konflikte.

 

Ak sa ešte len chystáte na letnú windsurfovú dovolenku, pripravili sme pre vás sprievodcu po najpopulárnejších windsurf centrách Čechov a Slovákov.

 Unikátny filmový projekt o windsurfingu v Patagónii a Argentíne je film Heading South. O dych berúce zábery sa postaral známy fotograf John Carter.

 

Boujmaa Guilloul je charizmatický windsurfista z  Maroka. O jeho plánoch a minuloročnom pokuse o trojitý loop sa dozviete v interview.

 

Poznáte to, po dobrom pojazdení vás na druhý deň čakajú bolestivé svaly. Prinášame vám exkluzívnu sadu cvičení navrhnutú presne pre windsurfistov, aby predišli nepríjemným bolestiam svalov. 

 

Nové Mlýny určite patria medzi top 5 spotov na území Českej a Slovenskej republiky. Poznáte ale všetky spoty na tejto priehrade? Popis všetkých spotov nájdete v článku.

 

V poslednej časti testov sme pre vás pripravili freestylové vybavenie!

 

Stand-up-paddling naberá na popularite aj u nás. O tom že na paddleboardoch sa dá aj pretekať sa dozviete v SUP časti časopisu.

Ak nový Windsurfer ešte nemáš, neváhaj a bež do najbližšieho surfshopu či trafiky. Ak chceš aby ti Windsurfer pristál priamo v schránke, tu si ho môžeš veľmi jednoducho predplatiť:

POZOR AKCIA NA PREDPLATNÉ!

Predplať si časopis Windsurfer a získaš trendy slnečné okuliare VANS! 

8 vydaní + 2 kalendáre a SLNEČNÉ OKLULIARE VANS LEN ZA 21,50 € / 648 Kč

 

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu