Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Foto

Poďte aj vy na letný windsurfový kemp na Pelješaci!

Po úspechu v r. 2012 BoardAcademy organizuje v spolupráci s Cornerboardshopom windsurfový kemp pre začiatočníkov aj pokročilých, deti aj dospelých na Pelješaci, v Chorvátsku.

8-dňový windsurfový kemp pre začiatočníkov a pokročilých, jednotlivcov aj celé rodiny. Ak sa chcete naučiť windsurfing, alebo zdokonaliť techniku halzy, Duck jibe, 360, vodného štartu, poprípade si trúfate na speed loop, volcano, spock neváhajte a prihláste sa na jedinečný intenzívny kurz windsurfingu, ktorý sa uskutoční v dňoch 17.08.-24.08.2013 na Pelješaci v Chorvátsku. K dispozícii sú skúsení tréneri, top výstroj /nielen windsurfing, ale aj SUP, cvičné kity/ a výborné prírodné podmienky s celodenným vetrom a slnkom.

Surfmagazin

Tréningový kemp je určený pre všetkých, ktorí si chcú užiť atraktívne vodné športy intenzívne, naučiť sa základy (začiatočníci) windsurfingu a/alebo zdokonaliť svoju jazdeckú zdatnosť (pokročilí).
Vhodné rovnako pre single účastníkov ako aj pre rodiny či páry.

Rozdelenie do výkonnostných skupín od úplných začiatočníkov, cez mierne pokročilých až po pokročilých surfistov, kemp je určený pre všetky výkonnostné úrovne.

Pre začiatočníkov ponúkame našu WS výbavu (máme vhodnú výbavu aj pre ženy a deti), u pokročilých sa predpokladá ich vlastná, poprípade pomôžeme po dohovore.

Program je nastavený tak, aby sme sa ťažiskovo mohli venovať WINDSURFINGU. Kurz je nastavený ako intenzívny, s každodenným programom v rozsahu min. 4h pre každého účastníka, v závislosti na počasí (vetre). Večer premietanie video nahrávok z denného jazdenia a videokaučing.
Do doplnkového programu (SUP, základy kiteboardingu..) sa po dohode môžu zapojiť aj osoby sprevádzajúce, ktoré nie sú priamo účastníkmi kurzu.

 

Kompletné informácie nájdete na http://www.boardacademy.sk/program/43-letnesustredeniepeljesac2013.html

Záujemcovia, prihláste sa, alebo informujte na info@boardacademy.sk. Kvôli informáciám volajte 0903 468746.

 

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu