Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

AKTUALIZOVANÉ! RedBull Storm Chase is ON! Prvá misia v Írsku potvrdená!

RedBull Strom Chase je spustené! Obrovská búrka valiaca sa na Írsko bude prvou destináciou, kde si svetoví jazdci trúfnu na mega búrku. Všetky prípravy sú už v plnom prúde, jazdci dostali zelenú a aktuálne sa všetci presúvajú do Írska. 

V nedelu by sa mali všetci dostaviť na spot a v pondelok ráno o 9:00 miestneho času sa na severe Írska v zátoke Brandon Bay začne boj s búrkou roka!

Surfmagazin

Títo jazdci potvrdili účasť a aktuálne sa presúvajú do Írska:  Marcilio Browne, Daniel Bruch, Victor Fernandez, Boujmaa Guilloul, Robby Swift, Julien Taboulet, Thomas Traversa, Kenneth Danielsen, Leon Jamaer a Josh Angulo.

Potvrdený bol už aj presný spot kde v Írsku sa naháňačka za búrkou uskutoční. Prvá misia Storm Chase sa bude konať na severe Írska v zátoke Brandom Bay. Dôvod je jasný, búrka by mala zasiahnuť práve túto oblasť v plnej sile.

Prvé video zo spotu:

Predpoveď na zajtra podľa windguru.cz 45 až 60 uzlov!

Aktuálne sa všetci jazdci a organizátori zbiehajú z celého sveta a postupne sa približujú na miesto konania. Do konca dnešného dňa (nedeľa) by mali všetci doraziť na miesto a v pondelok ráno o 9:00 miestneho času sa bitka s búrkou začne.

Jazdci a organizátori sa do Írska zbiehajú zo všetkých kútov sveta. Potvrdenie prvej misie zastihlo každého niekde inde a každý jazdec rýchlo menil plány, aby sa do Írska dostal na čas. Pozrite si fotky, ktoré jednotliví jazdci sharovali na sociálnych sieťach a akú dlhú a náročnú cestu museli absolvovať aby sa do Írska dostali.

Organizátori presúvajú všetko potrebné vybavenie na miesto.

 

RedBull Storm Chase online office počas cesty na spot.

 

Klaas Voget (organizátor RedBull Storm Chase) a Victor Fernandez (E-42) sa presúvajú do Írska až z ďalekého Chile!

 

Julien Taboulet (F-100) bol akurát na ceste z Cabo Verde keď RedBull Storm Chase dostalo zelenú. Jeho itinerár: Cabo Verde > Paríž > Dublin.

 

Robby Swift (K-89) a Marcilio Browne (Bra-105) precestujú viac ako pol sveta aby sa do Írska dostali. Správa o spustení Storm Chase sa k nim dostala, keď boli na ceste z Marshalových ostrovov späť na Hawaii. Na Maui mali menej ako jeden deň, aby sa nachystali na cestu do Írska. Ich itinerár hovorí za všetko: Santiago > Panama > Houston > San Francisco > Maui > Denver > Frankfurt > Dublin. Aktuálne pristávajú v Dubline po viac ako 40tich hodinách cestovania.

Marcilio Browne (Bra-105) na jednom z mnohých letísk ktoré za posldné dni navštívil.

 

Thomas Traversa (F-3) a Kenneth Danielsen (D-38) sú na ceste do Dublinu až z Kapského Mesta.

Boujmaa Guilloul (M-3) najprv šoféroval 14 hodín so svojho domu v Maroku na najbližšie letisko odkiaľ letel do Londýna. Keďže lietadlo malo meškanie, nestihol ďalší let do Dublinu a aktuálne čaká na ďalší let na Heathrow letisku.

Ďalší jazdci, ktorí sa presúvajú na spot sú:

Josh Angulo (CV-1), ktorý prilieta z Bostonu, kde aktuálne žije.

Leon Jamaer (Ger-208) sa dozvedel o tom, že ide do Írska počas prednášky na univerzite, odkiaľ si okamžite bežal domov baliť veci aby stihol lietadlo.

Daniel Bruch (G-1181) mal naplánovanú cestu z Tenerife do Nemecka na výstavu Boot Dusseldorf, takže si iba pribalil aj búrkové plachty a rovno z výstavy vyrazil do Írska.

 

Bude to fullpowaaar! Viac info čoskoro.

 

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu