Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

Novoročné predsavzatia surfera

Nový rok, nové plány, ciele, či predsavzatia. Dali sme pre vás dokopy 5 základných predsavzatí surfera. 

Súhlasíte? Máte iné, ďalšie, lepšie? Pripíšte ich do komentu!

Surfmagazin

NOVOROČNÉ PREDSAVZATIA SURFERA:

1. Stráviť viac času na vode! Toto predsavzatie si dáva na začiatku roka asi každý windsurfer/kitesurfer či iný nadšenec iných vodných športov. Znie to veľmi jednoducho, ale vôbec to nie je ľahké naplniť. Škola, práca, povinnosti v rodine, či veľká vzdialenosť k surf spotu nám často odsunú naše surf plány akosi na druhú koľaj. Nevzdávajte sa! Cestujte, sledujte predpovede, vyrážajte na víkendovky k vode! Každý úspešný výjazd Vás natoľko posilní, že tá noc strávená za volantom fakt stojí za to! Ak to naozaj myslíte vážne, všetko sa dá, len sa občas možno treba trochu zaťať, či improvizovať. Držíme palce, a tiež robíme všetko preto, aby tých dní na vode v roku 2013 bolo čo najviac!    

2. Navštíviť nové miesta! Patríte medzi zarytých milovníkov jediného ws/kite/surf spotu kam chodíte každý rok? Roztiahnite krídla a urobte niečo nečakané – objavte nové miesta. Stretnete nových ľudí, spoznáte inú vodu, odlišné podmienky a prinesiete si vzrušujúce zážitky. V každom z nás je kúsok bádateľa! Poznáte cestu do Chorvátska naspamäť? Čo tak odbočiť na opačnú stranu a pre zmenu preskúmať Taliansko či Francúzsko? Googlite lacné letenky do Maroka, Egyptu, na Kanárske, Maurícius či Hawaii! Nič nie je nemožné!

3. Udržať sa v kondícii! Poznáte to, prvá surfovačka po zime, ochabnuté svaly, mozole na rukách a po hodine máte toho dosť, aj keď by sa dalo pojazdiť dlhšie. Keď budete pravidelne cvičiť, nielen že vydržíte na vode dlhšie, ale budete krajší, šťastnejší a bude z vás sršať pozitívna energia! Endorfíny vedia ako na to! A nemusíte sa potiť v klimatizovanom fitku! Bicyklujte, lyžujte, snowkitujte, behajte…je toho veľa čo sa dá robiť aj na čerstvom vzduchu! Už žiadne výhovorky;)

4. Konečne vyskúšať či zdokonaliť sa v príbuznom športe (kiteboarding, SUP, surf, wake…) Surfujeme, kitujeme či wakujeme preto, lebo si to užívame a nie preto, aby sme tých druhých odsudzovali. Spoločne si užívajme vodu, vietor a vlny. Aby sme lepšie pochopili tých „bláznivých dráčkárov“,  „zavadzajúcich windsurferov“,  „nahodených surferov“ či „nerozhodných paddleboardistov“,  vyskúšajte si to! Rozšírite si tým svoje obzory, spoznáte nových ľudí a možno zistíte že ten kiter, ktorého ste celú minulú sezónu ohovárali je vlastne super človek! Peace & Love!

5. Plánovať budúcnosť, v ktorej bude mať windsurfing/kitesurfing/surfing… svoje pevné miesto. Keď človek raz prepadne windsurfingu, kiteboardingu, surfingu, či wakeboardingu, stáva sa závislý. Ak ho okolnosti života nútia sa týchto záľub vzdať, stáva sa z neho nešťastný človek. Vytvorte si v živote pre svoje záľuby pevné miesto! Máte pocit, že vaša záľuba vás oberá o čas strávený s blízkymi a stáva sa pre nich otravnou? Napravte to! Zoberte svoju frajerku, manželku či svoje deti k vode! Naučte ich, že windsurfing / kitesurfing či surfing môže byť súčasťou aj ich života. Uvidíte, keď sa ľudia vo vašom okolí tiež stanú závislí, budete najšťastnejší človek na sveteJ

Užite si rok 2013! Nech je tých dní strávených na vode čo najviac!

Peace & Love!

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu