Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Kiteboard

Kitesurfer 3/2012

Tretie, letné číslo časopisu Kitesurfer je už v tlačí a o pár dní dorazí do vybraných novinových stánkov, surfshopov alebo do vašich poštových schránok. V redakcii považujeme toto číslo za jedno z najvydarenejších, takže veríme, že sa bude páčiť aj vám. V treťom čísle Kitesurfera 3/2012 nájdete opäť zaujímavé typy na kitesurfingové výjazdy, triky, ktoré sa môžete naučiť, infošky, kde sa čo na kiteovej scéne udialo. Navyše v tomčo čísle sa dozviete všetko, čo ste kedy chceli vedieť o wakeboardingu a kam do Čiech a na Slovensku vyraziť na vlek. Plus množstvo ďalších vecí, ktoré si nesmiete nechať ujsť. Napríklad aj vstupenka na veľtrh Sportlife v Brne, ktorú nájdete v každom čísle zadarmo.
Surfmagazin

Ukážka z obsahu, na čo sa môžete tešiť:

Po story o slovenskej firme Crazy fly, tu máme ďalšiu reportáž o úspechoch českej firmy Future Kiting. Zdá sa, že v našich končinách sa výrobcom boardov darí.

Na Hlučíne si zawejkujete s momenálne najlepším českých jazdcom Petrom Balgarom. 

Dozviete sa všetko o jednom z najlepších kiteboardistov Lukášovi Vogeltanzovi. 

Pozreli sme sa na to ako a kde sa kituje na Nových Mlýnoch.

Martin Florek vyrazil už druhýkrát na Srí Lanku. Ako sa tam kituje, žije, oddychuje, je a všetko okolo toho si prečítate v našom reporte. 

Július Lang, známy slovenský wakeskatista, o ktorom budete nielen čítať v našom časáku ale určite ešte počuť.

 

V rubrike Technology sa dočítate ako vlastne Jack O’Neill vymyslel a vyrobil neoprén a ako sa neoprény neustále vylepšovali.

Ak chcete s wakeboardingom začať, ak sa v tom chcete vyznať, ak nechcete vyzerať ako amík a chcete vedieť, čo sa ako správne volá a kde sa jazdí, prečítajte si náš špeciál o wakeboardingu a wakeskatingu.

…a ešte oveľa viac!

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu