Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Foto

Lefkáda, Grécko, CLUB VASSILIKI WS+KT

Klub Vassiliki, ktorý nájdete v malej rybárskej dedinke Vassiliki na gréckom ostrove Lefkáda existuje už od roku 1987. Za tie roky sa vypracovali na jedno z najlepších stredisiek a svojou rozlohou patrí medzi najväčšie windsurfingové centrá na svete. Vďaka veterným podmienkam, vybaveniu centra a kvalite lektorov je progres vo vašom windsurfingu zaručený.
Surfmagazin

Veterné podmienky

Fenomén lokálneho vetra na Vassiliki je preslávený v celom windsurfingovom svete. Šlape ako hodinky a ponúka možnosti pre všetky stupne windsurfistov – od začiatočníkov, detí až po špičkových jazdcov.

Ranný vietor je ideálny pre začiatočníkov. Fúka on-shore, je miernejší a hladina mora je rovná, takže učenie ide ľahšie. Poobede začne fúkať pre pokročilých jazdcov, vietor sa stočí na cross-shore. Je to teplý termický vietor z hôr nad zálivom. More ostáva rovné, ale nájdu sa vlnky na skoky.

Škola a vybavenie centra
Klub Vassiliki má v ponuke materiál viacerých značiek. Požičať si môžete z viac ako 250 plavákov a 250 plachiet značiek Starboard, Tabou, JP, Severne, Gaastra a Neil Pryde. Výbavu menia každú sezónu, takže budete jazdiť na nových veciach. Všetky plachty sú narigované na 100 % karbónových sťažňoch.

Klub Vassiliki si dáva záležať aj na svojich lektoroch, v tíme nájdete aj profesionálnych jazdcov, napríklad anglického freestylistu Andy Bubble Chambersa. Okrem neho sa môžete učiť od ďalších anglických freestyle jazdcov ako sú Colin Dixon, Ollie Scott a Max Rowe.

Iné aktivity
Okrem windsurfingu máte možnosť vyskúšať si aj iné aktivity: horská cyklistika, potápanie, šnorchling, SUP, kajaky, vodné lyžovanie, wakeboarding, morské safari, detský klub alebo Zen club (joga, fitnes, masáže).

Ubytovanie
Klub má svoj vlastný Club Vass Hotel, ktorý bol postavený s ohľadom na potreby windsurfistov. Hotel sa nachádza priamo pri centre a zo svojej izby si ľahko skontrolujete podmienky na vode.

Pre tých čo uprednostňujú pokojnejšie prostredie, ponúka centrum ubytovanie v Andromeda, hoteli na spôsob vily. Andromeda má 12 apartmánov a leži v malebnom olivovom háji 5-10 minút pešej chôdze od Klubu.

Viac informácií nájdete na www.clubvass.com.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu