Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Články

EZZY sails – TIGER 2012

Ezzy ponúka aj ďalšej sezóne progresívne plachty špičkovej kvality z hľadiska dizajnu a použitých materiálov. Už sme si zvykli, že Dave Ezzy stojí prvý v rade, keď sa čaká na najnovšie produkty v oblasti x-ply materiálov, ktoré neustále znižujú svoju hmotnosť a zvyšujú odolonosť voči roztrhuntiu a UV žiareniu. V sezóne 2012 vyšla značka Ezzy s kompletne novou sadou plachiet. Kultový model Panther teraz nahradil model Tiger, Freeride sa už volá Cheetah a Infinity zmenila názov na Lion.Tiger ostáva neprekonateľnou plachtou čo sa týka výkonu a možností nastavenia do širokej škály veterných podmienok. Svojim širokým veterným rozsahom šetrí jazdcovi čas, ktorý by musel tráviť výmenou plachty. Je použiteľná ako wave, freestyle a high wind freeride plachta, do vĺn, chopu a na hladkú vodu. Ľahký nástup do skluzu a zároveň výborné správanie sa v preplachtených podmienkach je to čo človek skutočne na vode ocení. Pri svojej robustnej stavbe je Tiger neuveriteľne ľahký, čo pocítite pri manévroch a pri nosení oplachtenia. Aj po rokoch používania si zachováva vysokú kvalitu a cenu. Model Tiger dostanete aj v limitovanej verzii, ktorá je výkladnou skriňou tých najmodernejších ultra pevných a ľahkých materiálov pod názvom Panther Ltd. Všetky Ezzy plachty sú nastrojené a nastavené vo fabrike pred expedovaním. Plachty EZZY ako aj ws a kite materiál ďalších značiek si môžete kúpiť v Cornerboardshope v predajni, alebo cez e-shop za výhodných podmienok už aj s novým systémom zliav a výhod. Bližšie informácie www.cornerboardshop.sk
Surfmagazin

Ezzy ponúka aj ďalšej sezóne progresívne plachty špičkovej kvality z hľadiska dizajnu a použitých materiálov. Už sme si zvykli, že Dave Ezzy stojí prvý v rade, keď sa čaká na najnovšie produkty v oblasti x-ply materiálov, ktoré neustále znižujú svoju hmotnosť a zvyšujú odolonosť voči roztrhuntiu a UV žiareniu.
V sezóne 2012 vyšla značka Ezzy s kompletne novou sadou plachiet. Kultový model Panther teraz nahradil model Tiger, Freeride sa už volá Cheetah a Infinity zmenila názov na Lion.Tiger ostáva neprekonateľnou plachtou čo sa týka výkonu a možností nastavenia do širokej škály veterných podmienok. Svojim širokým veterným rozsahom šetrí jazdcovi čas, ktorý by musel tráviť výmenou plachty. Je použiteľná ako wave, freestyle a high wind freeride plachta, do vĺn, chopu a na hladkú vodu. Ľahký nástup do skluzu a zároveň výborné správanie sa v preplachtených podmienkach je to čo človek skutočne na vode ocení. Pri svojej robustnej stavbe je Tiger neuveriteľne ľahký, čo pocítite pri manévroch a pri nosení oplachtenia. Aj po rokoch používania si zachováva vysokú kvalitu a cenu.
Model Tiger dostanete aj v limitovanej verzii, ktorá je výkladnou skriňou tých najmodernejších ultra pevných a ľahkých materiálov pod názvom Panther Ltd.
Všetky Ezzy plachty sú nastrojené a nastavené vo fabrike pred expedovaním. Plachty EZZY ako aj ws a kite materiál ďalších značiek si môžete kúpiť v Cornerboardshope v predajni, alebo cez e-shop za výhodných podmienok už aj s novým systémom zliav a výhod.
Bližšie informácie www.cornerboardshop.sk

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu