Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

Red Bull Storm Chase 2012 je tu! súťaž o DVDčka…

Tri najbrutálnejšie búrky so silou and 10 beaufortov, 10 jazdcov a celá planéta ako javisko. Toto sú ingrediencie najnáročnejších windsurfingových pretekov všetkých čias. Práve teraz začína ďalší ročník Red Bull Storm Chase 2012. Pri tejto príležitosti môžete so surfmagazinom vyhrať 10xDVD Red Bull Storm Chase 2011. Stačí, ak do diskusie pod článkom napíšete, že ho chcete. Prvý desiati vyhrávajú DVDčko.

Surfmagazin

Odteraz môžete na webstránke www.redbullstormchase.com navrhovať vaše obľúbené spoty, samozrejme také, kde poriadne duje a keď si trúfate, môžete sa aj sami prihlásiť. Organizátor vyberie 50 jazcov. Od 2. – 16. júla bude windsurfingová komunita hlasovať a zvolí desať Red Bull Storm Chase jazdcov, ktorí sa od 1. augusta do 30. novembra vyberú na vodu pokoriť najväčšiu búrku roka.

Aký to je pocit postaviť sa zoči voči zúrivej búrke? V roku 2006 vytvoril Red Bull Storm Chase Europe koncept windsurfingu v extrémnych podmienkach. Tento rok sa súťaž z Európy rozšíri do celého sveta, kde sa budú hľadať tri najhrozivejšie búrky. 10 jazdcov vyrazí na vodu a budú bojovať nielen s búrkou ale aj proti sebe o titul najlepšieho „búrkového“ windsurfistu. Pravidlá sú jednoduché – v prvej misii sa stretnú 10 jazdci, šiesti z nich postúpia do druhého kola. Vo finálnom treťom kole budú v búrke jazdiť 4. Aby boli garantované skutočne extrémne podmienky, bude súťaž trvať štyri mesiace počas ktorých bude Red Bull sledovať predpovede. Jazdci potom budú mať 48 hodín, aby dorazili na miesto, kde búrka dosiahne najväčšiu silu. Na vodu sa vyštartuje až v prípade, že vietor dosiahne 10 Beaufortov (54 knots / 100 kmh).

Red Bull Storm Chase 2012
1. – 30. máj 
– výber spotov
1. mája – 28. júna – registrácia jazcov
2. – 15. júla – Online hlasovanie – výber 10 finalistov z TOP 50
1. august – 30. november – súťaž

Viac informácií na www.redbullstormchase.com.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu