Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Foto

Prestupy roka 2012!

Profesionálna windsurfingová scéna si na začiatku tohto roka zahrala hru "Škatule, škatule hýbte sa", ktorej výsledkom sú viaceré prestupy. Najväčšiu pozornosť si vyslúžili najmä dva z nich. Tým prvým je prestup kráľa freestylu Stevena van Broeckhovena, ktorý prestúpil do JP Australia a druhým je prestup Antoina Albeaua, ktorý bude jazdiť za RRD. Obaja už absolvovali prezentačné jazdy na novom materiále. Okrem toho slalomár Cyril Moussilmani opustil North Sails a podpísal zmluvu so Severne a Marcilio Browne opustil Fanatic a North Sails. Kde zakotví ale ešte nie je známe.

Surfmagazin

Steven van Broeckhoven, aktuálny PWA Freestyle world champion, podpísal dvojročnú zmluvu s JP Australia, windsurfingovou značkou, ktorú založil Jason Polakow. Steven sa rozhodol až potom, čo otestoval  najnovšie modely freestyle dosiek od JP. Zoznámil sa taktiež s Wernerom Gniglerom, JP board shaperom a jeho prácou. 

„JP ma kontaktovali už minulý rok, ale vtedy som sa cítil zaviazaný k starým sponzorom, ktorí ma podporovali už od začiatku, takže som nechcel odísť“, odpovedal Steven na otázku ako sa to celé udialo. „Tento rok ma JP oslovili opäť, stretol som sa s Wernerom a vyskúšal dosky. Werner okamžite pochopil, čo mi vyhovuje, sadli sme si hneď odzačiatku a teším sa na spoluprácu s ním, na vývoj nových dosiek, ktoré ma posunú do ďalšieho levelu“, dodáva Broeckhoven.  

Talianska značka RRD privítala vo svojom tíme dlhoročného slalomového kráľa Antoina Albeaua. Pre RRD je to prvý „veľký“ jazdec, čo potvrdil aj Roberto Ricci:“Antoine má obrovské skúsenosti, ktoré chceme využiť pri vývoji plavákov aj SUP. Tešíme sa, že Antoine nás bude reprezentovať minimálne najbližšie tri roky.“  

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu