Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

Hyperlite wakeboarding session

Horúce zábery z točenia wakeboardingovej session tímu Hyperlite. To naj predvádzajú Shaun Murray, Rusty Malinoski, Brian Grubb, JD Webb, Jimmy LaRiche a ďalší. Samozrejme na tom najnovšom wakeboardovom materiále pre rok 2012.

Surfmagazin

Hyperlite wakeboarding session má skutočne prvotriednych účinkujúcich. Pri natáčaní sa stretla skutočná smotánka, crém de la crém wakeboardingového sveta, niečo ako Bratt Pitt, Leonardo di Caprio či Miško Dočolomanský.

Shaun Murray – štvornásobý svetový šampión vo wakeboardingu, ktorý to dotiahol až do sveta počítačových hier. Hrá hlavnú úlohu v hre „Wakeboarding Unleashed“, ktorá vyšla v roku 2002. Shaun sa narodil v Kalifornii a v ôsmych rokoch začal jazdiť na vodných lyžiach. Neskôr sa presťahoval na Floridu, kde začal študovať. Na jeden semester si dal pauzu a začal s wakeboardingom. Odvtedy neprestal. Stal sa pro jazdec a na školu sa už nevrátil. Jeho kariéra odštartovala už v roku 1998 a dnes je legendou. Má desiatky cien a bol prvým wakeboarderom, ktorý skočil regulérnu 900.

Rusty Malinoski – Kanaďan, ktorý skočil viac 1080 ako ktorýkoľvek iný wakeboardista. Dvakrát získal titul “Best Wakeboarder”, trikrát cenu Wakeboarding Magazine “Reader’s Poll”, patria mu tituly WWA World Champion, United States WWA National Champion a Canadian National Champion a množstvo ďalších cien.

Brian Grubb – Skejťák, ktorý preniesol viacero trikov do wakeboardingu. Pochádza z Floridy a podarilo sa mu už zopár akcií, ktorými sa dostal na titulky. Jednou z nich je jazdenie v kanály pred budovou parlamentu. Má viacero ocenení z Pro Wakeskate Tour, Vans Triple Crown, U.S. Nationals, Wakeskating World Championships, a Byerly Toe Jam Tour. Okrem toho sa podiela na shapovaní wake dosiek.

JD Webb – Wakeboardingový punkáč, ktorý sa podieľa na výrobe a dizajne dosiek Hyperlite. V roku 2004 sa ocitol ako vychádzajúca hviezda na titulke Wakeboarding magazínu s predpoveďou sľubnej kariéry. V roku 2008 získal cenu Rail Rider of the Year a odvtedy sa mu poháre vo vitrínke začali množiť.

Jimmy LaRiche – mladučká star, ktorej sa za rok podarilo zožať celkom kvalitnú úrodu – Transworld Wake Awards, 5miesto na King of Wake, 5miesto v celkovom rebríčku Pro Wakeboard Tour, titulku časopisu Transworld’s Premier Issue. 

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu