Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Foto

Pozrite si Najklikanejší kitesurfingový film na našom webe!

Antandroy je počin výrobcu kitov, surfov a SUP značky F.ONE a vznikol minulé leto na Madagaskare. V tomto filme uvidíte viac ako len technicky dokonalé zábery jázd v bareloch a letov s drakom nad smaragdovomodrou hladinou. Tento film vám pomocou kiteboardingu ukáže život na Madagaskare. Jeho krásnu prírodu a hlavne ľudí, ich farebný život, spokojnosť, skromnosť a úprimnú radosť zo života.

Surfmagazin

Antandroy alebo (Tandroy) je tradičné nomádske etnikum na Madagaskare, ktoré žije v južnej časti ostrova v okolí Ambovombe. Ich meno znamená „ľudia z tŕňov“, čo odkazuje na bodliak typický pre oblasť juhozápadného Madagaskaru. V tomto kiteboardingovom filme šmrncnutom surfingom a Stand up Paddle môžete vidieť hviezdy ako Micka Fernandez, Rémi Quique či Mitu Monteiro.

Micka Fernandez začal kitovať v roku 2000 na juhu Francúzska. O dva roky na to začal jazdiť súťažne. V roku 2004 sa stal svetovým šampiónom. Odvtedy sa stále drží v top 5. Miluje freestyle kiteboarding ale aj jazdu na vlnách.

Rémi Quique, Francúz pochádzajúci z La Rochelle, ktorému sa okrem kiteboardingu darí aj na SUP. Naposledy vyhral SUP súťaž v marockej Dakhle.

Mitu Monteiro je zázračným “dieťaťom” z Kapverdských ostrovov. Vyrastal v Ilha do Sal, na jednom z najlepších wave spotov. Keď mal sedem postavil sa na bodyboard a už z neho nezliezol. V podstate nemal inú voľbu iba byť top wave jazdcom. Zoznámte sa s majstrom sveta vo wave kiteboardingu. 

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu