Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

Tak aké je prvé číslo časopisu Windsurfer 1/08?

Raz v zime sa ma Erbi opýtal, že či neviem niečo o novom pripravovanom časopise, ktorý by mal byť výhradne o windsurfingu. Že vraj to majú robiť nejaký borci zo Slovenska. Vtedy raz v zime som mu povedal, že o ničom takom neviem... Teraz už viem, prvý 100 percentný tlačený magazín o windsurfingu sa volá WindSurfer za jeho vznikom stoja naozaj dvaja borci zo Slovenska Jakub Smoliga a Robo Hošták. Práve v týchto dňoch si môžete tento časopis kúpiť vo všetkých dobrých surf shopoch v Čechách a na Slovensku...

Surfmagazin

Tak aký je a čo je vňom?
Konečne máme svoj časák! Kvalita je neporovnateľne lepšia ako to čo sme tu mali doteraz: Wind & Kite Surfingu (vychádza 1 krát ročne) a H2O (dvojmesačník nie len o windsurfingu). A keď píšem o kvalite, tak mám na mysli nie len informácie, ale aj design, štýl …

PLUSY
Formát: je o niečo menši ako A4 je fakt „cute“ :), proste su super sa drží, super sa v ňom len tak listuje…
Grafika: už prvá stránka je podľa mojho gusta. V celom časopise je dobrý mix „čarbanico-pečiatkového“ štýlu, tak ako to ma v časáku pre surfistov byť. Fresh, „in“, ale všetko tak ukurát.
Obsah: výborne spracované a popísané spoty v rubrike Na ceste a WS spot. Rubrika Trickology: Table Top, Bottom Turn ano toto chcem! Jaws na úvod – nech sa páči.
Reklama: nemusíte sa báť, toto nie je časák štýlu 70 percent reklama 30 percent infomácií.

!!!!!
Rubrika Girs Fashion: Okamžite zrušiť! Hneď ako to žena otvorila, tak som počul cez pol bytu „jeeeej toto chcem“… Chalani toto mi nerobte. Ešte, že tento rok sú v pláne len tri čísla.

Keď som chcel nájsť niečo, čo by mi vadilo, alebo čo by sa dalo ešte zlepšiť musel som dlho hladať. Ale niečo som predsa len našiel.

MÍNUSY
Rubrika News: vlastne len výsledky z roku 2007. Kde sú prestupy medzi značkami, novinky o jazdcoch, nové dosky, plachty, info o campoch…?
Rubrika WS škola: škoda, že voda nie je azúro:(. Hmm, ale chcel som niečo iné, kde je šipka so smerom vetra ?! Ak by som bol začiatočník a položím si dosku s plachtou ako je na fotke a potom by mi ju hneď obratom odfúklo, fakt by som nechápal, že čo sa stalo zle.

Záver
jednoznačne buy it!

Napísal Kuso 17.5.2008

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu