Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Sup & Surf

Miss Reef calendar 2012

Po zhliadnutí tohto videa im budete všetci závidieť ich job. Fotografovia Nicholas Routzen a Emiliano Gatica nafotili v Puerto Rico nový kalendár surfovej značky Reef. V hlavných úlohách totiž účinkujú samé sexi dievčatá a čo najmenší počet kúskov oblečenia na nich. 2012 Miss Reef Calendar je plný latino krások fotených na exotických miestach pri vodopádoch, jaskyniach a samozrejme nádherných pláží.
Surfmagazin

Kalendár Miss Reef sa už pomaly stáva každoročnou tradičnou záležitosťou, ktorá prezentuje esenciu značky – sexi telá, exotické lokácie, nekonečné pláže. To je odkaz značky surfovej komunite už viac než 25 rokov. Prvý kalendár vznikol v roku 2010 a bol fotený v Brazílii. V roku 2011 sa krásky šantili na karibských plážach pobrežia Panamy. Aj najbližšie dva roky chce Reef fotiť niekde v Južnej Amerike a uzavrieť tak pätročnicu s latino kráskami….Ktovie kam vyrazia fotiť potom? Žeby sme sa mohli tešiť na africké čokoládky?
Ak už aj vy slintáte a s vyplazeným jazykom myslíte na to, ako si pozrieť celý kalendár, tak vedzte, že stačí kliknúť na www.reef.com/missreef.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu