Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Nová Starboard Futura 2022

Dobre známy Starboard vypustil na trh novú Futuru. Slalomová/Freerace doska pre náročných, ktorá vám ponúkne pohodlie a živosť v jednom. Čo na Future vylepšili tento rok? Prečítajte si všetky detaily!
Ria Tomašáková

Doska, ktorá vyhrala všetky testy a odštartovala freerace šialenstvo pre technicky zručných windsurfistov, ktorý hľadajú nemožné. Maximálna rýchlosť v kombinácii s komfortom, kontrolou a presnosťou vašich jibov. Futura poskytuje maximálnu priemernú rýchlosť s úplnou istotou a pohodlím.

Koncept Futura dosky je postavený na širokom, tenkom a kompaktnom tele. Šírka vám dá väčší veterný rozsah a silu. Tenký profil znižuje ťažisko pre lepšiu kontrolu. Futura vám dovolí ušetriť energiu, uchovať vysokú priemernú rýchlosť a previesť športové jiby. Futura sa dodáva v dvoch konštrukciách: drevený sandwich alebo karbónový sandwich.

Spodný tvar

Futura má výraznejší tvar V cez spodok pre lepšiu kontrolu a komfort v nepriateľnom chope. Pomôže vám dosiahnuť krásne plynulé jiby a živšiu jazdu.

Tenké hrany

Hrany sú viac zaoblené a tenšie na porovnanie s iSonic hranami. Jednoduchšie v náročných podmienkach a plynulejšie v otočkách.

Dva odrezy na konci dosky

Tieto dva odrezané kúsky vám dodajú uvoľnenie a zvýšenie rýchlosti.

DRAKE SLALOM DW

Každá Futura je dodávaná s vybranou finou Drake Slalom DW. Tieto špičkové finy výrabané v ReadytoRace prinesú to najlepšie čo vo Futura doskách nájdete. Slalom DW model kombinuje pôsobivé množstvo rýchlosti a zrýchlenie s vynikajúcimi jibovými schopnosťami.

Ľahké podložky

Futura je vybavená 6mm hrubými podložkami vzadu dosky a 4mm hrubými podložkami vpredu. Táto kombinácia vám doručí vysoko aktívny ale stále pohodlný pocit s minimálnou váhou. Tepelne tvarovaný diamantový vzor poskytuje priľnavosť a komfort počas dlhých sessions, pričom je odolný voči opotrebovaniu.

DRAKE SLICK Pútka

Drake Slick pútka sú vyrobené z peny Yulex na rastlinnej báze s certifikáciou FSC z trvalo udržateľných zdrojov. S 85% obsahom prírodného kaučuku sa CO² počas výrobného procesu zníži o 80%. Zvyšných 15% syntetického neoprénu sa ponechá na zlepšenie odolnosti voči UV žiareniu. Pútka sú starostlivo vyrobené z najhladšej tkaniny pre pohodlný pocit.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu