Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

JP Freestyle Pro 2022

JP Australia tento rok predstavuje farebnú freestyle dosku. Prichádzajú z mnohými novinkami. Kvôli novému dizajnu tailu JP Freestyle Pro reaguje lepšie pri pope a v podmienkach so slabým vetrom. A samozrejme nezabudli ani na milovníkov foilu a pridali powerbox prisbôsobený aj na foil!
Ria Tomašáková

Rad Freestyle dosiek JP prechádza stabilným a konsistentným vývojovým procesom. V dôsledku toho sú dosky najnovšou, jemnou evolúciou veľmi úspešných a na podujatiach víťazných tvarov. Vyrovnávajú výkon potrebný na skorý sklz na vode s potrebnou kontrolou, keď sú podmienky náročné a drsné. Poskytujú tiež potrebnú rýchlosť pre pôsobivý vzlet z malého chopu a veľa sily na druhý alebo tretí úder pri viacerých otáčkach. Tieto Freestyle dosky sa ľahko ovládajú a sú odpúšťajúce, darí sa im a fungujú na rovnej vode aj vo vlnách.

INNEGRA PARABOLIC RAILS (IPR)

Pre vyššiu odolnosť. Odolné voči nárazom a odlupovaniu farby. Vďaka parabolickej konštrukcii, rail zaručuje lepšiu kontrolu ohybu a doska vďaka tomu reaguje rýchlejšie. Vlákno Innegra je vysokomodulové polypropylénové vlákno, ktoré zaručuje vynikajúcu odolnosť proti nárazu a tuhosť, šetrí hmotnosť a zabraňuje odlupovaniu farby.

Kľúčové vlastnosti

  1. Plnohodnotné freestylové súťažné dosky so súťažnou finou
  2. Vďaka novému tvaru spodnej časti a mäkkej línii je doska zhovievavejšia
  3. Nový obrys a rozloženie hmotnosti zaručujú rýchlejšie rotácie a radikálnejšie pohyby
  4. Plochý tvar dna V vytvára okamžitú silu a fantastickú priľnavosť
  5. Foilom schválený Fin Box

Pre viac informácii navštívte stránku JP Australia

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu