Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

FIJI PRO: Otváracia ceremónia a pozvaní súťažiaci

International Wave Tour usporiadali podujatie na neuveriteľnom wave spote Cloudbreak (Fidži). Všetci zúčastení jazdci boli na podujatie špeciálne pozvaní. Otváracia ceremónia prebehla v tradičnom duchu.
Ria Tomašáková

FIJI PRO Invitational otvoril minister obchodu, cestovného ruchu a dopravy, vážený Faiyaz Siddiq Koya, popová ikona Laisa Vulakoro, operní speváci a tradiční Batti Warriors. Samozrejme nemohol chýbať rituál Kava a po všetkom nasledovala gigantická celonočná párty. Vitajte na Fidži!!!

Obyvatelia Fidži sú hrdí na svoje tradície a na ceremoniáli predviedli skutočne mimoriadnu šou. Jazdci a posádka IWT boli pokorení veľkorysosťou a veľkoleposťou podujatia.

Nič z toho by nebolo možné bez partnerstva Iana Mullera a jeho spoločnosti Fiji Surf Co. Ian Muller je zástancom zákona o surfovaní na Fidži, ktorý schválila vláda v roku 2012 a ktorý zakotvil fidžijský záväzok k bezplatnému a otvorenému prístupu k surfovaniu. Avšak Ian vykonal skvelú prácu ako riaditeľ podujatia a sen sa stal realitou.

Predpovede Surfline a WindGuru hovoria o juhozápadnom vlnobití 5-7 stôp s 13-sekundovou periódou, ktorá by mala priniesť vynikajúce vlny s viac ako 20 uzlami na Cloudbreaku. Podmienky vyzerajú dobre aj na pondelok, ale v utorok, posledný deň podujatia, predpoveď ukazuje 5-8 stôp a 20-25 uzlov, čo by mohlo byť úžasné pre FINÁLOVÝ DEŇ.

Jazdci

Mužská divíziaMorgan Noireaux (HWI)Antoine Martin (GP)
Camille Juban (GP)Bernd Roediger (HWI)
Robby Swift (GB)Liam Dunkerbeck (ESP)
Russ Faurot (HWI)Charlie Boy (Tahiti)
Federico Morisio (ITA)
Ženská divíziaJessica Crisp (AU)Angela Cochran (AU)
Jane Seman (AU)Kate Barker (AU)
Majstri (nesúťžná divízia)Bjorn Dunkerbeck (ESP)Kai Katchadourian (FI)
Paul Karaolides (CY)Simeon Glasson (AU)

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu