Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Lifestyle

Karavanom k Baltiku-Tri najkrajšie spoty

Leto je na výjazd karavanom ako stvorené. Ak chcete objavovať miesta a užívať si slobodu, ktorú vám karavan prináša, máme pre vás pár skvelých tipov, kam vyraziť. Ujdite letným horúčavám na sever!
Sara Budacova

Camping 69 Orlinek, Poľsko

Kemping, ktorý ponúka aj ubytovanie v chatkách, sa nachádza pri Baltskom mori v borovicovom lese na ostrove Sobieszewska (20 km od centra Gdańska, okres Gdańsk – Sobieszewo). Jeho nespornou atrakciou sú prírodné rezervácie: „Ptasi Raj“ a „Mewia Łacha“. Vo vzdialenosti 200 m od ubytovania sa nachádza široká piesočnatá pláž. O bezpečnosť sa báť nemusíte – chatky, ako aj kemping sa nachádzajú v uzavretom súkromnom areáli. Podľa skúseností návštevníkov je kemp čistý a ponúka množstvo atrakcií pre deti. Navyše, karavan parkujete v tieni pod stromami.

Cenník:

Osoba na noc: 29 PLN

Karavan: 30 PLN

Príplatok za psa: 5 PLN

Deti do 4 rokov: zadarmo

Viac info na www.camping69.com

Kemp Thiessow, Nemecko

Rujána je rajom pre windsurfistov aj kitistov. Voda je na väčšina pobrežia plytká, čo oceňujú kitisti a začiatočníci celkovo. Nemci vyrážajú na karavanové dovolenky veľmi radi, takže v tejto oblasti nájdete veľa kempov aj parkovísk pre karavany. Jedným z nich je napríklad kemp Thiessow, ktorý sa nachádza blízko pláží s jemným pieskom, ktoré patria medzi najkrajšie na ostrove Rugen.

Cenník:

Osoba za noc: 7 €

Karavan: 17 €

Domáce zviera: 6 €

Deti do 5 rokov: zadarmo

Viac na campingplatz-thiessow.de

Møns Klint, Dánsko

Dáni patria medzi najšťastnejšie národy na svete. Určite je to aj tým, že si vedia užívať voľný čas v prírode. Ich kempy tak aj vyzerajú. Dokonale upravené a čisté s komplet vybavením. Pre karavany ponúka viacero miest a zátiší. Heslo kempu je priblížiť vás prírode a preto v okolí nájdete viacero dychvyrážujúcich prírodných úkazov. Miesto na kempovanie si vyberáte sami, kemp nemá žiadne rozčíslované parcely.

Cenník:

Osoba za noc: 126 dkk

Karavan: 90 dkk

Enviromentálny poplatok: 27 dkk

Deti do 3 rokov zadarmo.

Viac info na www.campmoensklint.dk

Text: Jan Bříza

Foto: Shutterstock, archív

https://www.karavan365.sk/

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu