Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Lifestyle

Adrenalin Film Festival už čoskoro prinesie filmy, ktoré si inde nepozriete

9. ročník tohto kultúrno-športového podujatia sa chystá do slovenských kinosál už koncom októbra a postupne obíde Bratislavu, Liptovský Mikuláš, Žilinu a Trnavu.
Eva Fačková

Fanúšikovia sa môžu tešiť na premiéry najlepších freeski, snowboardových a bike filmov tejto sezóny, ale nebudú chýbať ani zaujímavé diskusie a ďalší program.

Kde sa vidíme?

  • 18. – 21. 10. BRATISLAVA (Kino Nostalgia, Hangair)
  • 25. – 27. 10. LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ (Golden Apple Cinema)
  • 9. – 11. 11. ŽILINA (Stanica Žilina-Zárečie)
  • 24. – 25. 11. TRNAVA (Kino Hviezda)

Najväčšie ťaháky festivalu

Medzi najväčšie filmové lahôdky bude túto jeseň určite patriť lyžiarsky film od svetoznámej produkcie Teton Gravity Research – Legend Has It. TGR patrí medzi unikáty vo svojom odbore a podobným projektom sa venuje už 28 rokov, takže môžeme očakávať len tú najlepšiu kameru, soundtrack, ale aj výkony, pretože na obraze sa predstavia niektorí, z top jazdcov súčasnosti.

Na svoje si však prídu aj snowboardisti. Tí sa môžu tešiť na hneď dve snímky od legendárnej značky Nitro Snowbaords (Layers a Cake) s hviezdnymi menami ako Eero Ettala či Marcus Kleveland, video We Are Loosers 2 od partičky z Lobster Snowboards, v ktorom sa objaví napríklad aj náš rider Zoltán Strcuľa, alebo diskusiu s najlepšou snowboardistkou na Slovensku – Klaudiou Medlovou.

Bikerov poteší film The Engine Inside, ktorý prostredníctvom príbehov zaujímavých ľudí ospevuje tento často podceňovaný vynález, a okrem neho aj zaujímavé prednášky. V Bratislave a v Trnave príde o svojich expedíciách a dobrodružstvách porozprávať (a aj odpremietať video) Jaro Tešlár, a v Žiline a v Mikuláši zase predstaví svoj projekt OKO Trails bývalý profesionálny cestný cyklista a aktuálne enduro nadšenec Michal Kolář.

[banner]

Skate contest a trhy v Hangairi

Novinkou bude skateboardová súťaž v bratislavskom Hangairi (v sobotu, 21. októbra od 16:00), ktorú doplní lokálny marketplace s domácimi výrobcami a predajcami športového vybavenia a oblečenia. Celé poobedie zakončíme dvomi snowboardovými filmami – We Are Loosers 2 a Cake.

Všetky informácie o jednotlivých zastávkach festivalu a ďalšie detaily premietaní nájdete na Facebookovom profile Adrenalin Film Festival, prípadne treba sledovať aj Instagram @adrenalinfestival.
Organizáciu tohto podujatia finančne podporil Audiovizuálny Fond.

Najaktuálnejšie informácie o Adrenalin Film Festivale sa dozviete aj na Facebooku:
– FB event Bratislava
– FB event Liptovský Mikuláš
– FB event Žilina


Text a foto: Adrenalin Film Festival

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu