Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Lifestyle

Nové číslo magazínu Windsurfer 4/2017 je vonku!

Začiatkom budúceho týždňa vyrazte k vašim poštovým schránkam a do vybraných novinových stánkov vo veľkých nákupnych centrách. Najnovšie číslo nášho magazínu Windsurfer je už na ceste k vám. Na čo sa môžete tešiť tentokrát?

Surfmagazin

Krátky report z PWA na Fuerteventure – pretek, kde sa jazdci nikdy nemôžu sťažovať na nedostatok vetra. Práve naopak, pre slalomovú časť buší viac než by si niektorí priali. Nebezpečná rýchlosť a sila vetra sa tento rok odrazila aj na zvýšenom počte zranení v slalome.

Ako dopadli Majstrovstvá České republiky vo funboarde? Dozviete sa v našej reportáži z pretekov.

Pred pár rokmi zažívala vlnu popularity. Dne sa zdá, že formula má svoje slávne obdobie za sebou. Pozreli sme sa na históriu a súčasnosť tejto disciplíny.

Máte chuť vyraziť na špeciálne miesto s príchuťou exotiky? Namíbia je potom niečo pre vás. My ostatní sa aspoň pokocháme fotkami a prečítame si s akými nástrahami sa tam musel Adam Sims vyrovnať.

Každý z nás to už zažil. Vyrazíte na vodu a po pár metroch narazíte na veternú dieru, alebo naopak prifúkne taká bomba, že máte problém udržať plachtu v rukách. Aj preto sme si pre vás prichystali zopár užitočných rád, ako zvládnuť jazdu v nárazovom vetre.

Vo svojej škole vám Simon Bornhoft prezradí ako sa naučíte obrat proti vetru s využitím postoja bojovníka.

Napriek tomu, že ho máme takmer za rohom, jazdiť tam chodí iba málokto. Reč je o Balatone – maďarskom mori, ktoré okrem skvelých podmienok ponúka aj nádherné okolie. Kde jazdiť a čo si pozrieť si prečítate v našom Spot guide.

Jordy Smith je momentálne najlepší surfista na svete. Teda aspoň podľa umiestnenia v rebríčkoch. Aj preto sme sa rozhodli trochu ho vyspovedať.

V SUP sekcii si Honza Rott zaspomína na svoje paddleboardové začiatky na rieke Soča. Na túto rieku v Slovinsku sa odvtedy pravidelne vracia každý rok.

Prinášame report z prvých Majstrovstiev Slovenska v paddleboardingu. Dozviete sa nielen to ako dopadol Dunajský maratón, ale aj čo to o rozrastajúcej sa SUP scéne na Slovensku.

Češi sa prvýkrát zúčastnili Majstrovstiev sveta v paddleboardingu. Ako obstáli v konkurencii sa dozviete priamo od jedného z účastníkov – Tomáša Vaňečeka.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu