Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Kiteboard

Rok 2017, rok veľkých zmien v Podersdorfe na Nojzíku

V Podersdorfe sa v tomto roku udejú veľké zmeny. Smutné je, že po dlhých rokoch sa v Podersdorfe nebude konať PWA Svetový pohár vo windsurfingu & kitesurfingu, na druhej strane silno pozitívne je, že sa rozšíria pláže/spoty na našu zábavu. Podersdorf sa definitívne stane mekkou windsurfingu a kitesurfingu.

Surfmagazin

Momentálne sa na plážach pilne pracuje a celý zámer zmien je vytvoriť vodným športom ako windsurfing a kitesurfing väčší priestor. Nové rozloženie pláži nasvedčuje tomu, že mestská radnica v Podersdorfe je WS & KT positive :).

V Podesdorfe budú na pláži 3 kitesurfové školy + 1 windsurfová škola a v zavretej reštaurácii Podo bude bar…súčasť rozšíreneho windsurfového šopu Sport Schneider. Pozitívne je, že najväčší windsurf & kitesurf & SUP obchod Upsidedown prebuduje a presunie svoju kite školu Kite2fly na lepšie miesto. Súčasť školy bude aj chill zóna, mini bar…SUP centrum atď. Takto by to malo vyzerať:

Súčasť Kite2fly budú aj boxy, ktoré si môžete vyrentovať a nechávať si svoj materiál priamo na pláži.

Celá táto športová pláž v Podersdorfe zažije svoje veľké otvorenie v dňoch od 12-14.5.2017. Počas otvorenia sa na pláži stretnú takmer všetky značky z biznisu, ktoré si budte môcť pozrieť, prípadne otestovať. Na vode sa bude súťažiť vo windsurfingu, kitesurfingu či SUP preteky.

Pochopiteľne večer sa to zmení na tradičnú žúúúúrku, ktorá sa vám zapíše do vaších spomienok .)… Budeme vás o tom ešte bližšie informovať.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu