Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Kiteboard

Prvá solárna Windguru stanica na Dunaji uvedená do prevádzky!

Ako ste možno niektorí z Vás už zaregistrovali, na mape Windguru staníc pribudol nový spot, tentokrát na Dunaji, s názvom Zdrž Hrušov. Vďaka finančnej podpore viac ako troch desiatok kajterov a windsurferov, ako aj ústretovosti vedenia múzea moderného umenia Danubiana v Čunove, sa nám podarilo nainštalovať a spojazdniť novú meteo stanicu priamo na streche múzea.

Surfmagazin

Vzhľadom na reliéf okolia a najbližšie miesta, na ktorých sa v blízkosti Bratislavy jazdí, ide jednoznačne o najlepšie miesto pre zber aktuálnych údajov o sile a smere vetra.

Po neoficiálnom spustení stanice začiatkom októbra a jej predbežnom testovaní, sme dňa 17.10.2016 nahrali do stanice najnovší firmware a doladili na nej aj ďalšie potrebné veci. Uvedeným dňom bola stanica zároveň spustená do oficiálnej prevádzky a je plne funkčná. Veríme, že bude dlho a spoľahlivo slúžiť všetkým fanúšikom vodných športov na Dunaji.

V prípade, ak by ste mali v budúcnosti nejaké nápady alebo postrehy týkajúce sa tejto stanice, neváhajte nás kontaktovať na vietor365@gmail.com.

Aktuálne data zo stanice najdete na https://beta.windguru.cz/station/699.

Dobrý vietor 365 dní v roku prajú

Viktor Klincko & Lukáš Staněk

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu