Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Windsurf

Toto je WINDSURFER 4/16 !

V týchto dňoch vychádza posledné tohtoročné číslo magazínu Windsurfer, jediného magazínu o windsurfingu na našom trhu. Takže vyrazte do novinových stánkov, svojich surf shopov od Košíc po Prahu alebo ho hľadajte vo vašej poštovej schránky...ak máte magazín predplatený.

schránky.

Tešiť sa môžete napríklad na:

Surfmagazin

Skvelý report od Phila Soltysiaka, ktorý vyrazil s lokálom z Nojzíku Maxom Matissekom za windsurfingom objavovať okolie San Francisca. Tešte sa na pravý americký windsurfingový sen!

Poznáte značky plavákov ako MOJO, FLIKKA či WITCHCRAFT? Porozprávali sme sa s 3 výrobcami, ktorí vám prezradia ako fungujú malé fabriky na výrobu windsurfingový plavákov, miesta kde vznikajú naozaj poctivé a kvalitné plaváky.

Aj keď trošku neskôr, prečítajte si skvelý report z neskutočného PWA eventu na Fuerteventure, kde freestylisti aj slalomáci bojovali o prežitie. Marek „Paňák“ Antol nám popísal novinku na svetom pohári – Online scoring, …novinka, ktorá sa týka hodnotenia jazdcov vo freestyle windsurfingu.

Napriek tomu, že sa nachádza v Rakúsku, je to „náš homie spot“. Nojzík ako najveternejšie miesto v našom regióne je zárukou skvelých dní na vode. Prečítajte si popis takmer všetkých spotov na tomto 22km stepnom rybníku.

Zmapovali sme pre vás 25 najlepších spotov južného Francúzska, kam môžete vyraziť ešte teraz na jeseň. Sezóna tam začína práve teraz v jeseni .)…

Simon Bornhoft vám opäť prezradí pár trikov na zlepšenie vašej jazdy. Základná otázka tejto časti je…“Môže za to moja technika, alebo môj windsurfingový hardware?“

Naučte sa vodný štart: toto je jeden z najkompletnejších návodov nácviku vodného štartu čo sme kedy spracovali. Od pokusov na pláži až po akciu na vode.

Máte za sebou začiatky na windsurfingovej doske? Toto je recept ako zvládnuť nástup do sklzu…,to čo nám všetkým robí tak dobre .)…

V retro návratoch vám predstavíme najznámejšieho windsurfistu v pražskej & stredočeskej windsurfingovej komunite Ing. Zdeňka Gráca. Pánko, ktorý za svoj život ušil množstvo plachiet a vyrobil množstvo windsurfingových plavákov.

Dozviete sa aj ako dopadli Majstrovstvá ČR v paddleboardingu.

A ešte oveľa oveľa viac…

POZOR: ak ho nemáš predplatený alebo máš problém sa k nemu dostať, klikaj na tento link a predplať si ho…možno práve ty vyhráš jednu z 78cien! —> LINK: http://www.surfmagazin.sk/predplatne

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu